- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Брат со среќа да си го носиш.Брат колку го купи дресот и од каде?
Брат со среќа да си го носиш.Брат колку го купи дресот и од каде?
Ме изнасмеа еј У Орка ги имаш 3 за 100 xD Извинувањето е примено.ок не знаев прими го моето искрено извинување
Ако се сеќаваш, лани исто кога излезе на нет моменталниот ни дрес, го ругавме заради јаката, за на крај да излезе дека каде каде е подобар со јака.Ме изнасмеа еј У Орка ги имаш 3 за 100 xD Извинувањето е примено.
Ако бев само ќерка на некој од директорите ќе го имав дресов Моделов е протечен веројатно од некој од дизајнерите, намерно или ненамерно, секогаш се случува а треба да биде тајност тоа само ајде 99% е овој за следната година, и овојпат како и ланската година дресов искочи сликан наводно од некој од дизајнерите и оваа година. Официјално дури во јули тоа.
Страв ми е за гостинскиот и голманскиот, од овој само крагњата не ми се свиѓа и барам објаснување, за оваа сегашнава беше демек во 70те сме имале ваков дрес, се прашувам ваква кога сме имале
лентата мислам дека беше во чест 100 години Олд Трафорд.Абе каков сака нека е, само да не е како ланскиот :nesvest:
Многу ме нервираше лентава врз која се најкот и амблемот.
Каква симболика има?лентата мислам дека беше во чест 100 години Олд Трафорд.
the new Man Utd away shirt celebrates 100 years at Old Trafford and commemorates the teams first FA Cup victory in 1909 over Bristol City. Такви дресови носеле тогаш, со V Третиот дрес секогаш мора да има нешто плаво на него или да е цел плав, поради првата ЛШ во 1968, финалето го играле со такви дресови.Каква симболика има?
Мајк Дин ќе суди против Шити во полуфиналето :cheeky1: