- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Брат колку го купи дресот и од каде?
Брат со среќа да си го носиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат колку го купи дресот и од каде?
ок не знаев прими го моето искрено извинување
У Орка ги имаш 3 за 100 xD Извинувањето е примено.
Моделов е протечен веројатно од некој од дизајнерите, намерно или ненамерно, секогаш се случува а треба да биде тајност тоа само ајде
99% е овој за следната година, и овојпат како и ланската година дресов искочи сликан наводно од некој од дизајнерите и оваа година. Официјално дури во јули тоа.
Ако се сеќаваш, лани исто кога излезе на нет моменталниот ни дрес, го ругавме заради јаката, за на крај да излезе дека каде каде е подобар со јака.Ме изнасмеа ејУ Орка ги имаш 3 за 100 xD Извинувањето е примено.
Ако бев само ќерка на некој од директорите ќе го имав дресовМоделов е протечен веројатно од некој од дизајнерите, намерно или ненамерно, секогаш се случува а треба да биде тајност тоа само ајде
99% е овој за следната година, и овојпат како и ланската година дресов искочи сликан наводно од некој од дизајнерите и оваа година. Официјално дури во јули тоа.
Страв ми е за гостинскиот и голманскиот, од овој само крагњата не ми се свиѓа и барам објаснување, за оваа сегашнава беше демек во 70те сме имале ваков дрес, се прашувам ваква кога сме имале![]()

Абе каков сака нека е, само да не е како ланскиот :nesvest:
![]()
Многу ме нервираше лентава врз која се најкот и амблемот.
Каква симболика има?лентата мислам дека беше во чест 100 години Олд Трафорд.

Каква симболика има?![]()
Третиот дрес секогаш мора да има нешто плаво на него или да е цел плав, поради првата ЛШ во 1968, финалето го играле со такви дресови.

Мајк Дин ќе суди против Шити во полуфиналето :cheeky1: