Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

G

Gray Foxx

Гостин
Пошо го знам Јунајтед, сеуште не е готово. И серот знам дека додека не е официјално, нема да се влажни на premature ejaculations од честитки како вашиве.
Замисли сценарио- губиме од Виган, еден од Вила или Евертон ни зима 2 бода и губиме од Шити.
Title race is on!
А последно коло со Сандерленд на гости.
Да ве потсетам.
Мартин О'Нил.
Јунајтед-Вила
0-1.
hehe
Damn...:oops:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
3.502
Каков е*ан ден одбраната дрва , не е крив де геа сега мора да тепаме на Етихад а потоа Сисе да им даде 3 гола на 6 мај :facepalm: ;)

B

BooBojan

Гостин
А бе шо се секирате старото има решение.Нема шанса да ја изгубиме титулата!
Сити ке го победиме,само да одигра со овој состав повторно.
Велбек ќе биде играчиште!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Сити тешко дека ќе ги победиме, ама нерешено ќе биде успех!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Сити тешко дека ќе ги победиме, ама нерешено ќе биде успех!
од нерешено повеќе не барам доста е... Со нерешено титулата е наша.. а за полошо несакамд а помсиалм пошто знам дека тоа САФ нема да си го дозволи!

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Ме интересира каде точно се наоѓа местото на кое се следат натпреварите. Не сум од Скопје но би сакал да присуствувам на натпреварот против Сити.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што беше работата со патиката, може слика? Прво полувреме само едвај го изгледав :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не сме навикнати да киксираме веќе ... ај со Виган си напрајвме филмче дека им ја пуштивме... :P
Ама сега....:cautious:
Следната утакмица со Ман. Сити да не бидиме :facepalm:
:icon_lol:
До денес бев убеден дека им ја пуштивме, но веќе не сум.
Денес Евертон играше така лежерно, поготово колку статична им беше одбраната, тоа ЧУДО.
Исто така ние бевме дупло понезаинтересирани од нив, а сепак постигнавме 4 гола. При резултат од 4-2 бев страшно убеден дека утакмицава е наместена и дека Евертон свесно ни ја пушта, као демек ни е пријателски тим. Но после ова т.е. од нивните 5 удари, кои 4 влегоја во гол, страшно сум разочаран од нашите играчи како тоа пристапуваат на теренот. Откако ни изедначија после трчаа ко коњи. Да, тоа е ВИСТИНСКИОТ Манчестер, но веќе тогаш е касно. И ова не се случува прв пат, ова вака е ЦЕЛА сезона. Да се потсетиме против Блекбурн како беше, од 0-2 стегнаа и се вратија на 2-2 и стандард се опуштија за подоцна да загубат, со Њукасл исто, откако беше нерешено, тогаш почнаа да ја прикажуваат нивната препознатлива игра, ама беше касно. Истото беше и на гостувањето кај Свонси али сета среќа што во 98ма Гигс даде гол(исто од кога ни изедначија тие, повторно почнаа да трчаат). Исто да не заборавиме дека и против Фулам среќата не послужи зошто не им беше свирнат пенал во завршницата. Така да преку целата сезона делуваме комплетно незаинтересирани, така што ова почнува да преминува во навика. Зар еден тим како нашиот би се задоволил со 1-0 предност и после комплетно да се повлече? Зар треба да дозволи во толку кратко време да примат 2 гола и сл.?
Тоа е...

П.С. Иначе според мене мислам дека моментот на сезонава ке биде оној кога преѓе на 4-2 Евра ја погоди стативата. Да би погодел, можда се друго понатаму ќе беше како што треба :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
П.С. Јас сум тип што ужива во спортски стресни ситуации/завршници, па би посакал уште еден нерешен резултат до дуелот со Сити, со 3 бода предност да идеме на Сељаците, да изгорат за да не победат, ама да го попијат (по можност како Сколс што им заби во 93-та со глава за 0-1) :D
Да си се самоцитирам... Нека пука адреналин во Понеделник... GGMU :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Против Сити го очекувам истиот тим што играше вчера, но можам да замислам какви заушки ќе изедат играчите од одбраната. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Против Сити го очекувам истиот тим што играше вчера, но можам да замислам какви заушки ќе изедат играчите од одбраната. :)
Јас би го преферирал повеќе Јанг отколку Валенсија за натпреварот со сити.. другото се исто

Kajgana Shop

На врв Bottom