Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.930
Поени од реакции
7.034
Јас би почекал со честитките се до моментот кога и математички ќе биде сигурно. 6 кола до крај, 18 бода во игра, 8 бода предност. Ни требаат 4 победи до крај или 3 победи и едно нерешено, затоа што најверојатно ќе имаме и подобра гол разлика. ;)

B

BooBojan

Гостин
Дечки тоа е! Едноставно стариот знае шо праве!Каква само сезона,не ни треба ЛШ доста е што сме во ваква позиција на 6кола до крај!Јас ја веке сметам за освоена титулата.Играа цела сезона на работ од нашите живци,сетете се како ни беше после катастрофата од 1:6,но и покрај се излегуваме како победници. Можеби квалитативно на хартија сме послаби(иако јас не мислам така)но она што другите во Англија многу малку го имаат во нивните срца,кај играчите на Јунајтед го има многу!Желбата,мотивираноста,љубовта кон клубот,уште еднаш покажаа дека вредат многу повеке од е*аните арапски пари!
20! ГГМУ!

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Јас би почекал со честитките се до моментот кога и математички ќе биде сигурно. 6 кола до крај, 18 бода во игра, 8 бода предност. Ни требаат 4 победи до крај или 3 победи и едно нерешено, затоа што најверојатно ќе имаме и подобра гол разлика. ;)
Нас ни е потребно да имаме 8 бода до дербито...е тогаш ќе се заврше работата и се ќе биде во ред....т.е на наредните 3 утакмици 3 победи и завршена работа
--- надополнето: 8 април 2012 во 19:13 ---
Честито титула (y)
Другар ајде и кај вас уште малку ќе честитаме...само продолжете така позд

B

BooBojan

Гостин
Брејкинг њуз!
Денес во Манчестер две комбиња кои и покрај најголемата сигурносна заштита биле ограбени,од страна на непознати напагачи во црвено(според полицијата од Лондон).
Од плавото комбе биле одземени неколку милиони евра,шише бензин,неколку тостери,два фудбала.
А од црвеното комбе бил одземен трофејот од 2011-12 сезона во Премиер лигата!Но напагачите набрзо биле фатени од локалната црвена армија,која гордо го кренала заслужениот трофеј!:)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Честитки,им покажавте на сините гејови дека не е се во парите:) сеа др. година ќе го шитнат пола тим и пак ќе дадат 200 мил.:)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
One team in England there's only one team in England...секоја чест дечки стариот да ви проживее уште катаљарда голови и уште трилион титули во англија да си славите..не постои клуб во Европа со толку силен и цврст карактер како Манчестер Јунајтед ...haters gonna hate, winners gonna win

Kajgana Shop

На врв Bottom