Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Sir Alex Ferguson on the importance of the fans: "They have been important over the years at this time of the season. The surge they can give us, particularly at Old Trafford, in the last 15 minutes or so of games almost helps to suck the ball into the net. They definitely give us an advantage. They were fantastic at Blackburn from the first minute and it would be great if they can create that for the rest of the games."

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Подобро 5-6 вистински отколку 50 глори хантери.
Смешно е како вие си се прогласувате за фанови,а уште полошо е кој ви дал право за Вие да оценувате кој и колку е фан на клубот... :rolleyes:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Ова за да собереш лајкови и од двете страни, признај :icon_lol::icon_lol:
Хаха.. :D Абре не е тоа, туку јас ем знам понекогаш да запцујам некој ако ме изнервира, ама па и скоро секогаш верувам во тимот, иако гледам што пореално да ја согледам ситуацијата :).. И така :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најверојатно САФ му фрлил око на Грент Хенли од Блекбурн. Нани спремен за во недела, сите тренирале со групата освен Овен и Андерсон.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Најверојатно САФ му фрлил око на Грент Хенли од Блекбурн. Нани спремен за во недела, сите тренирале со групата освен Овен и Андерсон.
wtf(who the fuck)? o_O

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Централниот дефанзивец од Блекбурн, Хенли, тој што ни го збрца со глава на ОТ и некни Де Геа што му ја одбрани исто со глава пред крај на полувреме. И тој што му удри лакт на Сколс у фаца :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Rodriguez (Porto): "I am only focused on Porto at the moment but I could not reject the chance to play for Manchester United." #MUFC

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Слики од денес

Ах пусти они пак треба да гонат :icon_lol:

САФ ги гледа :icon_lol:

Нани и ЛАВот спремни за во недела!

Очекувам во недела да ги бомбардираме КПР и да им покажеме кој е кој и како се игра на ОТ.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
^ Знаеме, ја видовме на претходната страна ја има... : X

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
во недела ако ја тепаат со QPR а сити изгуби или извади нерешено со арсенал титулата е 99.9 % наша

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Lyon Left Back Aly Cissokho's Agent ( SAF's Target ) Said
Aly wants to play in the Premier League because he feels it suits his game.
'He has already turned down interest from AC Milan and Juventus because he wants to move to the Premier League and his preferred destination would be Manchester United.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не можам да спијам па ги гледам младите во Далас купот против Евертон , водиме 1-0, гол на Микеле Форназиер. Петнаесет минути како поминаа од натпреваров и шоуто на Ларнел Кол почна, асистираше и два пати удри статива.

Kajgana Shop

На врв Bottom