Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.780
- Поени од реакции
- 21.484
Еве некој ако сака лого за потпис !!!
Затоа што Ферги во декември кога кажа дека ЛЕ ни е казна што се изглупиравме во ЛШ, Платини одма се јави со попувања како смее еден таков респектабилен менаџер како него да вреѓа такво натпреварување и со тоа да вреѓа други екипи кои учествуваат во него. Мора да каже нешто.КАТАСТРОФА !!!
Ова денес беше СРАМОТА!
Па добро бе ние сме МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД,како можеше да дозволат едно дечишта двапати по ред да си играат КУРТАШАК.,АЛООООО .
Во ред е тоа што не не интересира ЛЕ,само не ми е јасно зашто даваа изјави од типот,ќе одиме да ја освоиме ЛЕ,ќе дадеме максимум,а на крајот се посрамотија.
Се гледаше од авион дека Ферги не го занима тој куп,ама не смееше да дозволи ваква БРУКА.
И во иднина ако сакаме да бидеме НАЈДОБАР СВЕТСКИ клуб,се надевам нема да се повторат вакви бламирања.
Дечиштата одиграја ФЕНОМЕНАЛНО. Искрено превоодушевен сум од нив. Каков пресинг праат и какви пасови ама навистина како Барса да ја гледам. Незнам дали приметивте штом изгубат топка вршат огромен пресинг, по 2 по 3 играчи на човек му идат и одма ја губевме топката. Значи свака им част, не надиграја поштено. Со онаков стил на игра јас сум 100% сигурен дека за некоја година овие деца ке бидат на врвот од Ла Лига (ако никого не продадат).КАТАСТРОФА !!!
Ова денес беше СРАМОТА!
Па добро бе ние сме МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД,како можеше да дозволат едно дечишта двапати по ред да си играат КУРТАШАК.,АЛООООО .
Во ред е тоа што не не интересира ЛЕ,само не ми е јасно зашто даваа изјави од типот,ќе одиме да ја освоиме ЛЕ,ќе дадеме максимум,а на крајот се посрамотија.
Се гледаше од авион дека Ферги не го занима тој куп,ама не смееше да дозволи ваква БРУКА.
И во иднина ако сакаме да бидеме НАЈДОБАР СВЕТСКИ клуб,се надевам нема да се повторат вакви бламирања.
И да било така,за играта што ја играа со Билбао нема никакво оправдување.Затоа што Ферги во декември кога кажа дека ЛЕ ни е казна што се изглупиравме во ЛШ, Платини одма се јави со попувања како смее еден таков респектабилен менаџер како него да вреѓа такво натпреварување и со тоа да вреѓа други екипи кои учествуваат во него. Мора да каже нешто.
П.С. Everytime Pogba comes on for Man United as a Sub , City lose that day . Today he completes his hat-trick lol Pogba vs Stoke = City lose to Everton, Pogba vs West Brom = City lose to Swansea and Pogba vs Athletic Bilbao = City lose on agg to S.Lisbon.
Јасно дека нема ама подобро против Билбао така да играат него против останативе 10 противници во ПЛИ да било така,за играта што ја играа со Билбао нема никакво оправдување.
Па уште таму фали да заебат работа и да одам да се џитнам фласта у Вардар.Јасно дека нема ама подобро против Билбао така да играат него против останативе 10 противници во ПЛ