Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Го поминавме најтешкиот период од сезоната,и тоа до максимум освен ремито со Челзи :)Сега мора ама едноставно мора 6 од 6 победи на следните 6 утакмици...Играме со последните 6 екипи....Но да не заборавиме дека Европа Лига ни ебава матер и премногу густ распоред имаме :confused:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Каква класа е Модриќ, лелееееј ..... Се надевам педерите од газди ќе одвојат пари за него

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Каква класа е Модриќ, лелееееј ..... Се надевам педерите од газди ќе одвојат пари за него
Многу бараат Тотенхем за него 50 милиони се премногу за било кој играч

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ashley Young's record for United in PL games vs top 5 teams: 6 games, 4 goals, 5 assists
--- надополнето: 4 март 2012 во 21:13 ---
"I loved Schmeichel, who played for Manchester curiously. He was one of the best goalkeepers I've ever seen." It's not just the Danish keeper who De Gea relates to as a United legend, just going into training ensures that.

"Every morning I walk into the locker room and I see Giggs and Scholes, it's like dreaming. Giggs every day that passes is better. I see him and say, 'I'm next to a football legend.' I am proud to be with them. Rooney as a person is also good. I get along with most, but especially with those who speak my language: Chicharito, Valencia, Nani..."

Things are certainly looking on the up for Manchester United's young keeper and he says that the support he's received has helped him "The fans support me and sing my name after every save."

Целото интервју на шпански ако го сакате

http://www.as.com/futbol/articulo/manana-veo-giggs-pienso-estoy/20120304dasdaiftb_36/Tes

Мата како Килл го преведува гугл транслејт :pos:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Малку е смешно, али мислам дека нареднава утакмица на шити е од ГОЛЕМО значење.
Свонси не се воопшто лесен противник така да доколку ја киксни шити, гарантирам дека и наредната со челзи МИНИУМ нерешено ќе изваде. Така да од големо значење е и за нас шити да киксне.
Така да доколку ги поминеме на табелата ке ги мавне депресија и на крај би можело и 4-5 бода да им бегаме. Да не заборавиме дека и со Арсенал треба да играат :)
Добар филм а? :ROFLMAO:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
И со Новиот Замок,и со Норич,Сандерленд,Свонси,Челзи,Арсенал :icon_lol: а ние со последните 6 :свиркам::icon_mrgr: да не се урочиме пу пу пу

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Малку е смешно, али мислам дека нареднава утакмица на шити е од ГОЛЕМО значење.
Свонси не се воопшто лесен противник така да доколку ја киксни шити, гарантирам дека и наредната со челзи МИНИУМ нерешено ќе изваде. Така да од големо значење е и за нас шити да киксне.
Така да доколку ги поминеме на табелата ке ги мавне депресија и на крај би можело и 4-5 бода да им бегаме. Да не заборавиме дека и со Арсенал треба да играат :)
Добар филм а? :ROFLMAO:
Не е баш филм, Сити дома се изнамачија со Свонси, ако ги победија 3-0, тој резултат воопшто не го отслика натпреварот. Исто ко на лајвскор да го видиш нашиов резултат, ќе помислиш торнада сме биле :)
Таа вечер Ворм имаше шоу, 15 одбрани мислам дека имаше во второ полувреме а во прво Сити не ја пројдоа половината. Во Велс само Арсенал успеа да даде повеќе од еден гол сезонава. Но мислам дека Даер доби црвен вчера и нема да игра што значително им ја ослабува офанзивата на Свонси.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
^Со Норич примиа 3 гола...Освен Арсенал и Норич никој им нема дадено повеке од 1 гол се надевам на позитивен резултат :D:D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
И со Новиот Замок,и со Норич,Сандерленд,Свонси,Челзи,Арсенал :icon_lol: а ние со последните 6 :свиркам::icon_mrgr: да не се урочиме пу пу пу
Немој не зборувај.. ќе се испосерат.
Ова ме потсеќа пред одреден период кога ја заебавме со Блекбурн. Бевме во иста ситуација и уште ме боли тој пораз зошто ден денес ќе бевме први :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ох бе луѓе. Нема лесни утакмици до крај, нема! Остајте кои ни биле противници, кој и да е мора да се победува! Никој нема да ни ги подари на тацна бодовите баш тимовите кои се борат за опстанок знаат да изиграат утакмици на сезоната, само да не биде против нас, и знаат да изиграат баш како што изиграа Њукасл против нас, па да ве видам после. Се надевам, и знам дека таква атмосфера нема во тимот, знаат дека се тешки утакмици и дека НИЕ мора да играме најдобро до сега, го знае ова тимот, па однесувајте се и вие така. Така да ви препорачувам fasten your seat belts it can be a roller coaster of a season finish :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Уфффффффф јако јако денес , поготово вториот гол на Јанг ... аууу сврш сврш .. (y)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Сити, сками се! Иде фениксот. Ние го викаме „Шампионе“! :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Ако го земаме сценариото од комјунити шилд , сега со победава изедначивме на два-два.... Ваљда на Етихад ке биде голот од 93-та :icon_mrgr:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Што е зајадливост? Да отидеш на фан клубот на челзи и да им се смееш на секој нивен коментар на последните 3 страни....

Kajgana Shop

На врв Bottom