Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Голот ни под случај разно не се бранеше , а најмалце крив беше Де Геа !!!
Не го кривам него, ја кривам одбраната, тројца беа до него и дозволија да си направи простор, тоа ме нервира. А за Гигс и Сколс се нема зборови, на 40 години не запираат.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Слаба игра ама добро е ледендите и Де Геа беа на ниво и така си освоивме многу важни 3 бода ама на следата кај кокошките ако сакаме 3 бода треба да напаѓаме повеќе не како на оваа и со Ајакс кога играме на ОТ дадеме рано гол и се повлечеме абе напаѓај наполни ги само се надевам дека Руни и Валенсија ќе се вратат до тогаш :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Слаба игра ама добро е ледендите и Де Геа беа на ниво и така си освоивме многу важни 3 бода ама на следата кај кокошките ако сакаме 3 бода треба да напаѓаме повеќе не како на оваа и со Ајакс кога играме на ОТ дадеме рано гол и се повлечеме абе напаѓај наполни ги само се надевам дека Руни и Валенсија ќе се вратат до тогаш :)
Абе сеа баш дека беше слаба игра не знам имавмо шанси ама дрвово велбек што не може да погоди тоа е друга работа ја стварно не знам зошто го чува ферги бербатов па ако не му даваш шанса пушти го нека си иде и крај а не само да грее клупа

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ете Фросе зошто грешиш, ако ти текнува на муабетот од вчера! :pipi::D

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Среќа што Де Геа и Линдегард се срање голмани и вака бранат сезонава .... до година ќе станат просечни, а за 2-3 години и добри голмани ..... Само САФ да ни е жив и здрав, па да наоѓа срање играчи константно :notworthy:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Моравме да постигнеме втор гол побргу, чекаа да примат гол .. после им текна да напаѓаат. Како и да е важно победивме.

Sir Ryan Giggs. :cuc:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.774
Поени од реакции
9.571
Ајде честито нека ни биде победава. Доста важни 3 бода во важен период.
Малку за мечов...

Де Геа - Играч на натпреврот според мене...Денес на сите им ги затвори устите и ова ќе влијае на него искрено, ќе му даде стимул да дава уште подобри партии.
Чича се трудеше, се враќаше назад, но се гледа дека не може да игра напред без Руни и затоа беше неговата слаба партија.
Велбек мислам дека и покрај тоа што има талент, се труди, ќе има блескава иднина секако тоа, но во последно време ми делува многу незаинтересирано...прави некои безвезе егзибиции со топката, беспотребно губи топки и сметам дека САФ треба да го седне малку на клупа, добива премногу шанса во последен период, а малку ја оправдува истата. Да не погодеше Гигс цел гнев на форумов ќе го истурев на Велбек искрено. Треба Берба да игра против вакви тимови и САФ мора тоа да го направи во наредниот период. Сколс и Керик одлични во средината беа според мене...

Следува Тотенхем кој денес јадел 5ка на Емирати, плсу не им игра Паркер и средината ќе им биде лом. Со враќње на Руни и Валенсија мислам дека можеме да ги совладаме и после да ги полниме помаливе...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Абе сеа баш дека беше слаба игра не знам имавмо шанси ама дрвово велбек што не може да погоди тоа е друга работа ја стварно не знам зошто го чува ферги бербатов па ако не му даваш шанса пушти го нека си иде и крај а не само да грее клупа
Абе не беше нешто посебно играта имавме шанси ама им дадовме многу простор за игра и да не беше Де Геа не ќе примавме уште 2-3. Добра вест е што Скот Паркер нема да игра со нас следаната недела :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Иначе утакмицава ја решија Старците :icon_lol:
Значи требаше да примиме гол за да запниме пак а? ХехеНЦЕ
де Геа ЅВЕРИШТЕ!!! (атер за оние шо нон стоп ме провоцираат :P )

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.796
Поени од реакции
44.081
Леле колку мразам кога даваме голови во првите 20 минути не сте свесни.. После мечот е досаден се додека не ни чукнат гол (ако ни чукнат).. Значи многу често оваа сезона даваме по 1 гол на гости до 20та и така останува мечот.. Сеа не заебаа Норич, ама со малце среќа се спасивме.. Слаб натпревар во целост.. Секоја чест за ДДГ и за старците... Додуша и Сколс имаше понекој наточен пас денес.. Како и да е, најбитно е што тепавме и остануваме веднаш зад Сити..

А за Велбек, многу чудно дете ми е тој.. Да бидам искрен не ми е нешто најомилен.. Знае да го извлече најдоброто од некои невозможни ситуации, ама знае и да промашува 100% шанси, да ја губи безвеза топката, да дрибли додека не ја изгуби и сл... Ама ајде, млад е уште.....ќе го биде...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Доста ризично од страна на стариот,но на крај се исплатеше :icon_mrgr:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Типичен натпревар на Манчестер уште едни 3 бода кои ке не одржуваат во трката за титулата и најдобар поединец на натпреварот беше Де Геа се поправа малиов од секој натпревар се подобро брани како што доликува на еден прв голман на шампионот во Англија.

Kajgana Shop

На врв Bottom