Ајде честито нека ни биде победава. Доста важни 3 бода во важен период.
Малку за мечов...
Де Геа - Играч на натпреврот според мене...Денес на сите им ги затвори устите и ова ќе влијае на него искрено, ќе му даде стимул да дава уште подобри партии.
Чича се трудеше, се враќаше назад, но се гледа дека не може да игра напред без Руни и затоа беше неговата слаба партија.
Велбек мислам дека и покрај тоа што има талент, се труди, ќе има блескава иднина секако тоа, но во последно време ми делува многу незаинтересирано...прави некои безвезе егзибиции со топката, беспотребно губи топки и сметам дека САФ треба да го седне малку на клупа, добива премногу шанса во последен период, а малку ја оправдува истата. Да не погодеше Гигс цел гнев на форумов ќе го истурев на Велбек искрено. Треба Берба да игра против вакви тимови и САФ мора тоа да го направи во наредниот период. Сколс и Керик одлични во средината беа според мене...
Следува Тотенхем кој денес јадел 5ка на Емирати, плсу не им игра Паркер и средината ќе им биде лом. Со враќње на Руни и Валенсија мислам дека можеме да ги совладаме и после да ги полниме помаливе...