Не, ти реков дека тешко би фатил место во Пелистер.Вака играше во Пелистер?
Не, ти реков дека тешко би фатил место во Пелистер.Вака играше во Пелистер?
Да тоа ќе пишав пасот беше спектакуларен, го знаеме Лича каков е воопшто не се жали во дуели, плус сакам да го пофалам Мегваер не го пушти оној роботот од вид го чуваше беспрекорно.. Пак ќе повторам лев бек апсолутно мора да се земе Дало е никаков воопшто немаме закана од таа страна, друго Бруно мора да разбере и да не губи топка кај што не треба ќе ја заебеше повторно.Имаме уште многу работи за решавање како креирање шанси па и тоа што ќе креираме буквално зицери промашуваме.Никој не коментира за пасот од пола терен што му го пушти Лича на Амад за вториот гол !!!
Па тоа реков, нема што да се давам или да не се давам.Не се дава
Искрено, фалеа двајцата у второ за од клупа, Сити беа многу ранливи а нашиве беа ко безопасна игла. Со Зиркзи и Антони џам ќе се свитка.Многу, многу битна победа за Аморим пред се. Утакмицава ја гледав наизменично на Скај Спортс и на БЕИН, ми сецкаше стримот, по морав да се префрлам, ама коментаториве почнаа во второ полувреме да го "јадат" Аморим зашто не ги ставил Гарначо и Рашфорд на клупа.
Мило ми е што им посра директно. Сега верувам дека веќе никој нема да се сомнева во неговите одлуки околу тимот. Одврзани раце, и тотална доверба во што и да прави.
За едниот имам мала надеж, млад е. Ама вториот, тешко.Искрено, фалеа двајцата у второ за од клупа, Сити беа многу ранливи а нашиве беа ко безопасна игла. Со Зиркзи и Антони џам ќе се свитка.
Ама ако, нека научат лекција.
Одиме следната и Тотенхем да ги решиме. Карабао е наш . Шала на страна и тие се во голем пад со формата посебно и ако вечерва не тепаат со последните ќе ги фатиме на психа .Neka gubat sea komotno sve do kraj, 2024 ja zavrsija na nivo.
Јас мислам дека Рашфорд нема да го игра воопшто, можеби веќе во зимскиот преоден рок ќе се обидат да го продадат, За Гарначо ако му слегне славата од главата можеби ќе добива повеќе шанса од клупа, за Раши мислам дека е завршена работа.Искрено, фалеа двајцата у второ за од клупа, Сити беа многу ранливи а нашиве беа ко безопасна игла. Со Зиркзи и Антони џам ќе се свитка.
Ама ако, нека научат лекција.
Имаше изјава од Рене пред некој ден ко демек ги терале играчите да менуваат нешто во играта овие им враќале со " Во моментов не сум спремен да играм на тој начин."За едниот имам мала надеж, млад е. Ама вториот, тешко.
Тешко дека некој ќе се заебе освен Арапите.Јас мислам дека Рашфорд нема да го игра воопшто, можеби веќе во зимскиот преоден рок ќе се обидат да го продадат, За Гарначо ако му слегне славата од главата можеби ќе добива повеќе шанса од клупа, за Раши мислам дека е завршена работа.