Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.594
Поени од реакции
6.351
Амад ни е најдобар играч моментално, барем во нападов. Незнам како можете некои да го напаѓате Амад а да го браните Рашфорд...
Од друга страна изоставувањето на Рашфорд и Гарначо не се САМО фудбалски туку се казнени за целокупното однесување и залагање. Сметам дека во овој момент резултатите се во втор план а примарно е да се воспостави ред и дисциплина во тимот а со тоа и здрава подлога за градење на тимот во блиска иднина. Од мене има 100% подршка Аморим па било тоа да ги продаде 2те умислени звезди уште утре.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.389
Поени од реакции
7.034
Полека малце, го имаме гледано веќе овој филм многу пати. Ќе победат една битна, со подобар противник, после ко прв пат да се гледаа играат.

Го гледав само второ. Доста мртви бевме. Среќа Сити имаат моментачно јак мозочен удар.
Десно би било идеално да ги остави Мазрауи и Диало и ништо да не менува таму. Реално освен Диало, кој за сега игра супер сезона, Угарте кој е доста добар, Хојлунд исто и Онана до пред некоја утакмица, сите останати се под просечното ниво. Ај да речеме и во одбрана сме солидни, со исклучок на прекини. Рашфорд може да учи само од пожртвуваноста и борбеноста на Диало и да не присмрди до стадион, а исѕо и петелон Гарначо, ако се испостават како точни работите од последниве недели.

И Мазрауи го заборавив, кој ни е најдобар играч сезонава.

Последно уредено:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.820
Поени од реакции
5.622
покрај Амад, исто и Мазрауи, Угарте и Мегвајр изгазија денес...на Маину се гледа дека му фалат минути во нозете и натпреварувачки ритам...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.780
Поени од реакции
22.811
Никој не коментира за пасот од пола терен што му го пушти Лича на Амад за вториот гол !!!
Да тоа ќе пишав пасот беше спектакуларен, го знаеме Лича каков е воопшто не се жали во дуели, плус сакам да го пофалам Мегваер не го пушти оној роботот од вид го чуваше беспрекорно.. Пак ќе повторам лев бек апсолутно мора да се земе Дало е никаков воопшто немаме закана од таа страна, друго Бруно мора да разбере и да не губи топка кај што не треба ќе ја заебеше повторно.Имаме уште многу работи за решавање како креирање шанси па и тоа што ќе креираме буквално зицери промашуваме.

Продавање на се што е од мочка правено (Раши, па и Гарна ) и нека склопува тим Аморим.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.460
Поени од реакции
7.877
Многу, многу битна победа за Аморим пред се. Утакмицава ја гледав наизменично на Скај Спортс и на БЕИН, ми сецкаше стримот, по морав да се префрлам, ама коментаториве почнаа во второ полувреме да го "јадат" Аморим зашто не ги ставил Гарначо и Рашфорд на клупа.

Мило ми е што им посра директно. Сега верувам дека веќе никој нема да се сомнева во неговите одлуки околу тимот. Одврзани раце, и тотална доверба во што и да прави.
Искрено, фалеа двајцата у второ за од клупа, Сити беа многу ранливи а нашиве беа ко безопасна игла. Со Зиркзи и Антони џам ќе се свитка.

Ама ако, нека научат лекција.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.814
Поени од реакции
11.434
Neka gubat sea komotno sve do kraj, 2024 ja zavrsija na nivo.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.635
Поени од реакции
66.518
Искрено, фалеа двајцата у второ за од клупа, Сити беа многу ранливи а нашиве беа ко безопасна игла. Со Зиркзи и Антони џам ќе се свитка.

За едниот имам мала надеж, млад е. Ама вториот, тешко.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.996
Neka gubat sea komotno sve do kraj, 2024 ja zavrsija na nivo.
Одиме следната и Тотенхем да ги решиме. Карабао е наш :ROFLMAO:. Шала на страна и тие се во голем пад со формата посебно и ако вечерва не тепаат со последните ќе ги фатиме на психа :D.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.780
Поени од реакции
22.811

Јас мислам дека Рашфорд нема да го игра воопшто, можеби веќе во зимскиот преоден рок ќе се обидат да го продадат, За Гарначо ако му слегне славата од главата можеби ќе добива повеќе шанса од клупа, за Раши мислам дека е завршена работа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.547
Поени од реакции
9.798
За едниот имам мала надеж, млад е. Ама вториот, тешко.
Имаше изјава од Рене пред некој ден ко демек ги терале играчите да менуваат нешто во играта овие им враќале со " Во моментов не сум спремен да играм на тој начин."
Одма да се изритаат од клубот тие црепови без разлика кој е а верувам дека и Бруно е еден од тие.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.739
Поени од реакции
21.346
Јас мислам дека Граначо изеде некои трици на твитер со лајкање / споделување на пост со негативен коментар кој се однесуваше за бранењето на Лича ... и мислам дека ради тоа му стегнаа заушка. Самиот Аморим и даде одговор дека покрај тоа што го прават фудбалерите на терен ги следат и тоа како се однесуваат надвор од теренот.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.547
Поени од реакции
9.798
Јас мислам дека Рашфорд нема да го игра воопшто, можеби веќе во зимскиот преоден рок ќе се обидат да го продадат, За Гарначо ако му слегне славата од главата можеби ќе добива повеќе шанса од клупа, за Раши мислам дека е завршена работа.
Тешко дека некој ќе се заебе освен Арапите.

Kajgana Shop

На врв Bottom