Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.740
Поени од реакции
21.352
Ги урочи

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
тоа е тој Антони-импакт што го има кога влага во игра, ги влече 10 фудбалери на него за да може Амад да пуни мрежата !!!

Член од
14 април 2012
Мислења
32.638
Поени од реакции
66.527
Измените ни се за никаде, во негатива сме а го вади Мазрауи наместо Дало, не ми се јасни воопшто измените.
Секој играч има лимит временски колку ке игра. Затоа и некои излегуваат и порано, како Мазрауи што излезе против Евертон чинам во 57-ма. Не дека беше лош.

Арно велевте за Рашфорд, откако не игра само победи реди Јунајтед. Тој бил проблемот.
Велиме, велиме. Него, за Диало што ке кажеш... :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.997
Амад не бил материјал за Јунајтед?! Детето има лавовско срце! :cuc:Збор да не слушнам веќе за него. А Рашфорд и Гарначо, уфилманите ѕвезди, нека гледаат како се игра од петни жили за Јунајтед и да си пакуваат куферите. Аморим терај вака брату, чисти ѓубрето и ќе биде работава.

Член од
28 јуни 2015
Мислења
895
Поени од реакции
541
Тоа што лани беше Меино, оваа полусезона тоа е Диало.
Браво дечко!

Го имаме ли конечно десното крило што го бараме со години?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.638
Поени од реакции
66.527
Многу, многу битна победа за Аморим пред се. Утакмицава ја гледав наизменично на Скај Спортс и на БЕИН, ми сецкаше стримот, по морав да се префрлам, ама коментаториве почнаа во второ полувреме да го "јадат" Аморим зашто не ги ставил Гарначо и Рашфорд на клупа.

Мило ми е што им посра директно. Сега верувам дека веќе никој нема да се сомнева во неговите одлуки околу тимот. Одврзани раце, и тотална доверба во што и да прави.

Им покажа и на овие што ги казнил, дека и без нив може да се победи. Беше мачно, ама на крајот резултатот се важи.

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.814
Поени од реакции
11.435
Da jadam govna so kejf sto go isposrav maliot, alal da mu e, iskina.
Ova drugovo seuste se govna ali ima vreme ima nadez. Vakov mrtov siti ne sum gledal odamna.

Kajgana Shop

На врв Bottom