Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.425
Поени од реакции
7.801
Ко за играч за во Пелистер, добро се покажува у премиер лига :D

Најголема глупост на ЕТХ беше што не го интегрираше одма после јаката сезона со Сандерленд во Чемпионшип, уште тогаш покажа дека може да се носи со англискиот фудбал. Секако, постепено да се воигруваше, Антони секако веќе беше мизерија, да не се десеше rape case-oт на Антони, немаше да биде поместен од прва постава. Уште на тренинг видеата се гледаше разлика меѓу Амад и Антони.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.272
Поени од реакции
1.160
Што ми се допаѓа кај Аморим е што хируршки прецизно ја изведе ротацијата .... :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:
Можеше да почека за фантази уште 5 минути, ми зеде 5 бода со Мазруи

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.059
Поени од реакции
1.604
Ко за играч за во Пелистер, добро се покажува у премиер лига :D

Најголема глупост на ЕТХ беше што не го интегрираше одма после јаката сезона со Сандерленд во Чемпионшип, уште тогаш покажа дека може да се носи со англискиот фудбал. Секако, постепено да се воигруваше, Антони секако веќе беше мизерија, да не се десеше rape case-oт на Антони, немаше да биде поместен од прва постава. Уште на тренинг видеата се гледаше разлика меѓу Амад и Антони.
Da ne go zaboravime i legendarniot Omari Forson sto za MONZA ne moze da zaigra a go drzese Amad na klupa. I luge se potpisuvaa na peticii da ne go brkale Ineos posle FA Kupot lani. Ne mozam da go gleam timov bez da mislam na ova, u kurac.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
477
Поени од реакции
673
Колку сме биле изгорени, се ми се допадна овој меч,освен малку на почеток,Далот и Фернандес.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.425
Поени од реакции
7.801
На 4 бода од топ4 и 6 од топ3 :)
Автоматски споено мислење:

Со Мегваја и Ериксен против Арсенал…анално ќе не расцепат.
Не - Мазрауи Де Лихт Шо ќе биде задната линија, Касемиро - Угарте двоецот у средина. Бруно и Маунт може да попунат исто. Ериксен не верувам да е префериран.

Meгваер исто не е лоша опција у задна тројка :)

Kajgana Shop

На врв Bottom