Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.404
Поени од реакции
9.622
Не даваа нашите него толку му бараа, мислам нашиве 45 макс даваа
Да основна понуда беше 45 со клаузули до 70 да дојде, неколку понуди имаше од Јунајтед 2 или 3.
Автоматски споено мислење:

А Хари жив е, и зашто не?

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Баш прееска го гледав.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.735
Поени од реакции
22.729

Не се знае дали е повреден, навреден или во депресија е паднат како и неговиот бивши и сегашниот му колега.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
Moре Дало, као ти успева да од толку изгледна шанса да ја акнеш во аут...

Мора некако средината да се среди, "знаеме" по 10 минути да не може да изнесеме топка.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.059
Поени од реакции
1.604
Uste eden dokaz deka sistemov na Amorim funkcionira, vo 2 ipol utakmici 4 gola dadeni od napagaci. Rashford odlicen gol od uigran korner, posle kojznae kolku vreme da daeme gol od korner btw. Zirkzee ima mnogu za rabota kako napagac ama mislam deka e dobar fudbaler i so tek na vreme ke se uklopi perfektno u timov. Interesno poluvreme, ucime se poise i poise za sistemov na amorim i mi se dopagja so gleam. Bi go izvadil casemiro za ugarte na poluvreme, eventualno dalot za shaw.
Автоматски споено мислење:

Na klupa e bratot, bese povreden. Moze da dobie nekoja minuta u vtoro, sistemov so 3ATB ke mu odgovara nego.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.386
Поени од реакции
7.021
Меино ми делува ко баш интелигентен играч, така да милам нема да му биде проблем да се прилагоди. Прва утакмица му е после повреда, така да после неколку кола очекувам да си ја зациментира позицијата.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.425
Поени од реакции
7.801

Kajgana Shop

На врв Bottom