Можеше да почека за фантази уште 5 минути, ми зеде 5 бода со МазруиШто ми се допаѓа кај Аморим е што хируршки прецизно ја изведе ротацијата ....
Da ne go zaboravime i legendarniot Omari Forson sto za MONZA ne moze da zaigra a go drzese Amad na klupa. I luge se potpisuvaa na peticii da ne go brkale Ineos posle FA Kupot lani. Ne mozam da go gleam timov bez da mislam na ova, u kurac.Ко за играч за во Пелистер, добро се покажува у премиер лига
Најголема глупост на ЕТХ беше што не го интегрираше одма после јаката сезона со Сандерленд во Чемпионшип, уште тогаш покажа дека може да се носи со англискиот фудбал. Секако, постепено да се воигруваше, Антони секако веќе беше мизерија, да не се десеше rape case-oт на Антони, немаше да биде поместен од прва постава. Уште на тренинг видеата се гледаше разлика меѓу Амад и Антони.
Не. Освен инструкциите што да прави (и головите како последица на инструкциите), не гледам ништо различно во неговата игра.Па не ли е точно.
Не - Мазрауи Де Лихт Шо ќе биде задната линија, Касемиро - Угарте двоецот у средина. Бруно и Маунт може да попунат исто. Ериксен не верувам да е префериран.Со Мегваја и Ериксен против Арсенал…анално ќе не расцепат.