Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.192
Поени од реакции
9.206
Ќе повторам пак Бруно треба да олади глава едно 3 натпревари, без разлика дали има казнени или не.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
440
Поени од реакции
602
Нека побара да одмори ко така, а не цел тим да го фрла under the bus, ма нека гледаат од управа и нека носат правилни одлуки. Според мене ете бркање на тренер е задоцнета и крива одлука, треба играчите да се гонат. Не е можно на Бруно кога му оди на Рашфорд да не и обратно. И двајцата аут и решен проблем. Најпроблематични испаднаа најплатените и тие лидери што треба да бидат

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.066
Поени од реакции
1.547
Ќе повторам пак Бруно треба да олади глава едно 3 натпревари, без разлика дали има казнени или не.
Бруно треба да оди во на мајка му цепенката. Абе заедно со ретардиранион му тренер би ги врзал во вреќа и би ги фрлил в река. Антони и Онана по нив. Ебати одвратните.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.192
Поени од реакции
9.206
Бруно треба да оди во на мајка му цепенката. Абе заедно со ретардиранион му тренер би ги врзал во вреќа и би ги фрлил в река. Антони и Онана по нив. Ебати одвратните.
Нема да чуеш да ги бранам повеќе, обично не се нервирам за натпревари али тренерот и Бруно почнаа да ми дигаат притисок.
Иначе прво полувреме Руд се буни добива жут, келчово мува не го лази, нека се носи веќе.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.805
Поени од реакции
1.268
И сега треба да дојде Рагник и да каже дека се е отидено у к.рац и дека треба да се избркаат едно 12-13 играчи, и се така во круг....

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Член од
28 јуни 2015
Мислења
882
Поени од реакции
520
А, збор-два како ги примивме головите?

Првите два, на иста финта.
После десетина непречени нафрлања од ивица на шеснаесетник во петерец - два голови со глава.
Кај се Ериксен и Рашфорд да ги блокираат нафрлањата?

Третиот гол, мат во 3 потези.
Каземиро спие во противничка половина, Дало спие на средина на терен, спринт и гол.

Уааа, Тен Хаг... не можеш да испорачаш од клупа, а те нема никаде ни на терен!

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.164
Поени од реакции
5.753
Како ви се замара со аналитика на терен…мене веќе долго време сите ми се еден ист играч. Управата ми се еден ист човек. Не гледам поединечна кривица. Комплет за у канта е ова.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.272
Megvaer go spasi vcera uusta gi ebam i nego i keljaviot. A Bruno e ko vo pubertet, ne znae kaj tera.
Edvaj cekam da gi posere aston vila vo nedela i da go kiknat ovoj.

Член од
30 јануари 2009
Мислења
488
Поени од реакции
433
Толку одвратни капитени како последниве двајца не сме имале, а да не заковаш на клупа играч шо прави два последователни црвени е смешно, поготово кога апла се гледа дека не ти чини тактиката.

Kajgana Shop

На врв Bottom