Директен црвен, три утакмици мислам ќе пропушти.Барем нема да го гледаме Бруно следниот натпревар како гаѓа противнички играчи цел натпревар.![]()
Касно е више.Кои ботови. Играчи и тренер БЕЗ КАРАКТЕР! Е онака како што гризат и везат играчите на Тотенхем, е така сакам да го гледам Јунајтед да игра. Ван де Вен човече чистка им прави и назад и напред. Одличен играч. А капитенот после ова денеска, сам да си ја остави лентата. Орлови нокти закачи за да се докопа до поскап договор. Сега таквото го боли. Кај е слаб уште и го остава тимот на цедило. Бам 0-2. Малце е ова за нив. Да не се чека ни Вила ни било каква репрезентативна пауза. ЕТХ АУТ! Да се спаси колку може сезоната додека може нешто да се спаси
За топ 4 не е касно.Касно е више.
Отиде сезоната у курац царе а католички Божиќ е далеку.За топ 4 не е касно.
Подобро е овој кретен да остане и пак на среќа да освои некое купче и да остане и следна сезона.Отиде сезоната у курац царе а католички Божиќ е далеку.
Што очекуваш више незнам, ке го земат Тухел или Саутгејт и што позитивно има во тоа ја стварно незнам.
Не гледам ништо што ќе го подобри исти црепови ќе продолжат да играат пак кој и да е менаџер.Подобро е овој кретен да остане и пак на среќа да освои некое купче и да остане и следна сезона.
Па и јас ги критикувам играчите. Еве и од новите Зиркзи многу промашува според досега прикажаното може само за ротација да врши работа. Рашфорд и Бруно во шамионски тим тешко дека би можеле. Ако промената на Тен Хаг не е решение не знам што е ? Доби подршка од ИНЕОС и сега кога треба да испорача тој не испорачува.Не гледам ништо што ќе го подобри исти црепови ќе продолжат да играат пак кој и да е менаџер.
Иначе не ме гледаш колку го пљукам келчово?
Може ќе фатиме форма додека ни се врати капитенот.![]()
Не ме разбираш не велам да се чува менаџерот, туку со цреповите што ги имаме нема да имаме успех барем не сезонава.Па и јас ги критикувам играчите. Еве и од новите Зиркзи многу промашува според досега прикажаното може само за ротација да врши работа. Рашфорд и Бруно во шамионски тим тешко дека би можеле. Ако промената на Тен Хаг не е решение не знам што е ? Доби подршка од ИНЕОС и сега кога треба да испорача тој не испорачува.
А имаме фит лев бек?да излезе у18 тимот не верувам дека вака ќе се брукаат.... да ми је знати кој одлучи и оваа сезона да ја играме без лев бек... Дало моментално е најслабиот играч од во тимов и цело време некако се провлекува без никаква критика... премногу голови и оваа сезона, а и лани се паднаа на делот кај шо он треба да брани....
Sent from my SM-F731B using Tapatalk