Директен црвен, три утакмици мислам ќе пропушти.Барем нема да го гледаме Бруно следниот натпревар како гаѓа противнички играчи цел натпревар.
Касно е више.Кои ботови. Играчи и тренер БЕЗ КАРАКТЕР! Е онака како што гризат и везат играчите на Тотенхем, е така сакам да го гледам Јунајтед да игра. Ван де Вен човече чистка им прави и назад и напред. Одличен играч. А капитенот после ова денеска, сам да си ја остави лентата. Орлови нокти закачи за да се докопа до поскап договор. Сега таквото го боли. Кај е слаб уште и го остава тимот на цедило. Бам 0-2. Малце е ова за нив. Да не се чека ни Вила ни било каква репрезентативна пауза. ЕТХ АУТ! Да се спаси колку може сезоната додека може нешто да се спаси
За топ 4 не е касно.Касно е више.
Отиде сезоната у курац царе а католички Божиќ е далеку.За топ 4 не е касно.
Подобро е овој кретен да остане и пак на среќа да освои некое купче и да остане и следна сезона.Отиде сезоната у курац царе а католички Божиќ е далеку.
Што очекуваш више незнам, ке го земат Тухел или Саутгејт и што позитивно има во тоа ја стварно незнам.
Не гледам ништо што ќе го подобри исти црепови ќе продолжат да играат пак кој и да е менаџер.Подобро е овој кретен да остане и пак на среќа да освои некое купче и да остане и следна сезона.
Па и јас ги критикувам играчите. Еве и од новите Зиркзи многу промашува според досега прикажаното може само за ротација да врши работа. Рашфорд и Бруно во шамионски тим тешко дека би можеле. Ако промената на Тен Хаг не е решение не знам што е ? Доби подршка од ИНЕОС и сега кога треба да испорача тој не испорачува.Не гледам ништо што ќе го подобри исти црепови ќе продолжат да играат пак кој и да е менаџер.
Иначе не ме гледаш колку го пљукам келчово?
Може ќе фатиме форма додека ни се врати капитенот.
Не ме разбираш не велам да се чува менаџерот, туку со цреповите што ги имаме нема да имаме успех барем не сезонава.Па и јас ги критикувам играчите. Еве и од новите Зиркзи многу промашува според досега прикажаното може само за ротација да врши работа. Рашфорд и Бруно во шамионски тим тешко дека би можеле. Ако промената на Тен Хаг не е решение не знам што е ? Доби подршка од ИНЕОС и сега кога треба да испорача тој не испорачува.
А имаме фит лев бек?да излезе у18 тимот не верувам дека вака ќе се брукаат.... да ми је знати кој одлучи и оваа сезона да ја играме без лев бек... Дало моментално е најслабиот играч од во тимов и цело време некако се провлекува без никаква критика... премногу голови и оваа сезона, а и лани се паднаа на делот кај шо он треба да брани....
Sent from my SM-F731B using Tapatalk