Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.272
Поени од реакции
6.179
Од една страна и Пеп и Клоп со овие дебили нема да можат да уденат гол, од друга страна и прајм Меси и Роналдо да му ги дадат на дибекот ќе губи од третолигаши. Перфектно комбо.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.527
Барем нема да го гледаме Бруно следниот натпревар како гаѓа противнички играчи цел натпревар. :D
Директен црвен, три утакмици мислам ќе пропушти.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Кои ботови. Играчи и тренер БЕЗ КАРАКТЕР! Е онака како што гризат и везат играчите на Тотенхем, е така сакам да го гледам Јунајтед да игра. Ван де Вен човече чистка им прави и назад и напред. Одличен играч. А капитенот после ова денеска, сам да си ја остави лентата. Орлови нокти закачи за да се докопа до поскап договор. Сега таквото го боли. Кај е слаб уште и го остава тимот на цедило. Бам 0-2. Малце е ова за нив. Да не се чека ни Вила ни било каква репрезентативна пауза. ЕТХ АУТ! Да се спаси колку може сезоната додека може нешто да се спаси

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.288
Поени од реакции
9.397
Кои ботови. Играчи и тренер БЕЗ КАРАКТЕР! Е онака како што гризат и везат играчите на Тотенхем, е така сакам да го гледам Јунајтед да игра. Ван де Вен човече чистка им прави и назад и напред. Одличен играч. А капитенот после ова денеска, сам да си ја остави лентата. Орлови нокти закачи за да се докопа до поскап договор. Сега таквото го боли. Кај е слаб уште и го остава тимот на цедило. Бам 0-2. Малце е ова за нив. Да не се чека ни Вила ни било каква репрезентативна пауза. ЕТХ АУТ! Да се спаси колку може сезоната додека може нешто да се спаси
Касно е више.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.288
Поени од реакции
9.397
За топ 4 не е касно.
Отиде сезоната у курац царе а католички Божиќ е далеку.
Што очекуваш више незнам, ке го земат Тухел или Саутгејт и што позитивно има во тоа ја стварно незнам.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.536
Поени од реакции
4.165
Отиде сезоната у курац царе а католички Божиќ е далеку.
Што очекуваш више незнам, ке го земат Тухел или Саутгејт и што позитивно има во тоа ја стварно незнам.
Подобро е овој кретен да остане и пак на среќа да освои некое купче и да остане и следна сезона.

Член од
13 август 2023
Мислења
921
Поени од реакции
2.248
Нека излези сега да кажи како сме освоиле два пехари, додека во ПЛ втора сезона со ред рушиме рекорди во мизерија.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.288
Поени од реакции
9.397
Подобро е овој кретен да остане и пак на среќа да освои некое купче и да остане и следна сезона.
Не гледам ништо што ќе го подобри исти црепови ќе продолжат да играат пак кој и да е менаџер.
Иначе не ме гледаш колку го пљукам келчово?

Може ќе фатиме форма додека ни се врати капитенот. :D

Последно уредено:
Член од
11 мај 2024
Мислења
62
Поени од реакции
203
Мојс да го вратат нема да е толку лош ко ова лејката. Ова е најлошата игра на Манчестер Јунајтед во 21 век.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.691
Поени од реакции
21.182
Трпение дечки, процес е и ќе треба време. Очекувајте да бидеме конкурентни некаде 2028 година, до тогаш идете одмарајте шетајте тепајте кафани !!!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.800
Поени од реакции
5.571
да излезе у18 тимот не верувам дека вака ќе се брукаат.... да ми је знати кој одлучи и оваа сезона да ја играме без лев бек... Дало моментално е најслабиот играч од во тимов и цело време некако се провлекува без никаква критика... премногу голови и оваа сезона, а и лани се паднаа на делот кај шо он треба да брани....

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.536
Поени од реакции
4.165
Не гледам ништо што ќе го подобри исти црепови ќе продолжат да играат пак кој и да е менаџер.
Иначе не ме гледаш колку го пљукам келчово?

Може ќе фатиме форма додека ни се врати капитенот. :D
Па и јас ги критикувам играчите. Еве и од новите Зиркзи многу промашува според досега прикажаното може само за ротација да врши работа. Рашфорд и Бруно во шамионски тим тешко дека би можеле. Ако промената на Тен Хаг не е решение не знам што е ? Доби подршка од ИНЕОС и сега кога треба да испорача тој не испорачува.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.288
Поени од реакции
9.397
Па и јас ги критикувам играчите. Еве и од новите Зиркзи многу промашува според досега прикажаното може само за ротација да врши работа. Рашфорд и Бруно во шамионски тим тешко дека би можеле. Ако промената на Тен Хаг не е решение не знам што е ? Доби подршка од ИНЕОС и сега кога треба да испорача тој не испорачува.
Не ме разбираш не велам да се чува менаџерот, туку со цреповите што ги имаме нема да имаме успех барем не сезонава.
Автоматски споено мислење:

да излезе у18 тимот не верувам дека вака ќе се брукаат.... да ми је знати кој одлучи и оваа сезона да ја играме без лев бек... Дало моментално е најслабиот играч од во тимов и цело време некако се провлекува без никаква критика... премногу голови и оваа сезона, а и лани се паднаа на делот кај шо он треба да брани....

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
А имаме фит лев бек?
12 месеца не сум ги видел. :D
:D

Kajgana Shop

На врв Bottom