Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Фабио бил само за дефанзива незнаел офанизивно да игра... yeah right супер изигра денес офанзивно :)
Џонс и Фабио имаа повеке нафрлувања од Јанг и Нани :facepalm:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Намерно е тва за Валенсија. Сигурно тие од Еквадор го терат по секоја цена, па Ферги мора да ги дрибла. А и јак е Валенсија, брзо ќе се врате у секој случај, т.е. кога Ферги ќе посака, тогај ќе се врате.
Фудбало досаден, очекуван, рутинирано, как на тренинг, пријателска утакмица.
Де Геа го дава тва шо мислам дека треба да го дава, ќе го биде, дефинитивно. Само има оште ного да работе... Другите се сите машини, од прв до последен. Јунајтед! :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Фабио бил само за дефанзива незнаел офанизивно да игра... yeah right супер изигра денес офанзивно :)
Џонс и Фабио имаа повеке нафрлувања од Јанг и Нани :facepalm:
Кај си видел дека Фабио е само за дефанзива? Кој рекол такво нешто?:facepalm:Facepalm за тој...
Фабио баш уште од почетоците беше премногу слаб дефанзивно,офанзивно е многу подобар и пробивен...да не имаш нешто измешано:icon_lol:

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Па кој може да ги тепа бе, Лацио?

се резервираат карти ало(y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Manchester United have contacted Mario Gotze's agent Dirk Hebel over a move for the Borussia Dortmund midfielder.

'I can confirm that I have had contact with Juventus and Manchester United but not only them. I don't know if he'll go away after this season, you should ask Borussia.

Интересно лето ни претстои.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Кај си видел дека Фабио е само за дефанзива? Кој рекол такво нешто?:facepalm:Facepalm за тој...
Фабио баш уште од почетоците беше премногу слаб дефанзивно,офанзивно е многу подобар и пробивен...да не имаш нешто измешано:icon_lol:
Знам некој кажа,Евра е подобар офанзивно Фабио дефанзивно...и мене ме збуни :confused:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Абе што плаира Ферги за следната сезона дрим тим да праве :) Гаитан,Готце,Хави Гарсија ќе биде занмилив летниов трансфер период :),а иначе за тоа дека Евра е подобар во офанзива од Фабио можеби е точно ама ако Фабио продолжи со така добри перформанси како против Ајакс може многу брзо да му земе стартната позиција на Евра како лев бек

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Како бре може Фабио да му земе стартна позиција на Евра моментално ? Евра нема да го смени никој наредни година - две, а и кога ќе дојде време за замена, се сомневам некако дека ќе биде Фабио..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Како бре може Фабио да му земе стартна позиција на Евра моментално ? Евра нема да го смени никој наредни година - две, а и кога ќе дојде време за замена, се сомневам некако дека ќе биде Фабио..
Не викам одма Фабио да го замене ама за сезона две можеби и зошто Фабио да не го замени?

B

BooBojan

Гостин
Manchester United have contacted Mario Gotze's agent Dirk Hebel over a move for the Borussia Dortmund midfielder.

'I can confirm that I have had contact with Juventus and Manchester United but not only them. I don't know if he'll go away after this season, you should ask Borussia.

Интересно лето ни претстои.
Е овоа ми е животна желба,според мене за неколку години ја добива наградата најдобар играч у свет.Ако дојде у Јунајтед доагам у Агер и Сагер и ги частам пијалок сите фанови на Јунајтед.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Си го видел Евра како игра у последно време?

Игра само затоа што останатите позиции од одбраната се менуваат секој натпревар, нејќе Ферги да експериментира и со него, башка и дека капитен е во отсуство на Видиќ.

Kajgana Shop

На врв Bottom