Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
Честито прва победа у лига европа:) нека ни се множат рутински ги плснавмо
само валенсија да не е сериозно повреден

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Рутиниски победивме,мене лично ме бендиса играта додавања, нели нагости сме , тие би требало да ја преземат иницијативата , ама со недоволно квалитет ондак то 2 комади не им бегаја .... 0:2 (y)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.537
Еванс е играч на натпреварот, толку од мене :) Ако не гледате напредок и сеуште не ви чини, на очно одма.
Што е право , право е .. денес Еванс играше фантастично ... да се надеваме дека конечно ќе му тргне !!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честото нека е победата и 85 % пласман поматаму :) .Ќе треба да си ги повлечам лошите зборови што ги кажав на сметка на Еванс. Интересна работа кртитикувам го Карик он почнува да игра топ и ме демантира, кртитикувам го Еванс викам го под просечен централен бек и тој ме демантира со неговите игри :) од сега ако некој игра слабо ќе го критикувам да стане ѕвер :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Рутинска победа, не се замараа толку денес. Добро е што се вратија Нани, Џонс, а ме радува и што го видовме Клеверли после подолго време на терените.

Викендов не очекува пауза, сега четврток реваншот со Ајакс на ОТ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Валенсија во аут 4 недели. Кога викав јас нека ораат Нани и Јанг не играле од бог зна кога, па ако сакаат и автоголови да брцаат....

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Во добра форма беше Валенсија, во лошо време се повреди. Се виде Нани денес дека не е во форма, Јанг беше солиден, ќе мора Нани да се потруди малку повеќе во наредниов период.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Еванс е играч на натпреварот, толку од мене :) Ако не гледате напредок и сеуште не ви чини, на очно одма.
Еванс одамна има напреднато многу,ама кој да го примети... И Фердинанд беше тука негде да не го заборавиме :)
Ај честито прва победа у Европа Лига

ПС:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
Да ти ебам среќата и баш против тотнхем нема да игра валенсија:facepalm:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Кај па баш сега се повреди Тони кога влезе во страшна форма ама ај ќе се врати тој и порано за 2-3 недели ќе го оправат
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 21:39 ---

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Ај најпрвин да ни е честита победава и да ни се множат...
А ова за со Валенсија мислам дека е потег на САФ. Тони влезе во одлична форма и одигра доста натпревари така да ќе го одмори наредната со Ајакс и за гостувањето со Норвич за да биде сосема фит против Тотенхем. А не заборавајте дека и Еквадор треба да игра на 29ти против Хондурас така да ова е однапред испланирано сценарио од страна на САФ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може има право зиак, и така нашиве упатиле барање од Еквадор да го иземат од составот за пријателската. Многу е незгодно што Тони, Чичарито и близнаците играат пријателски преку океанот, 10 саата пат е тоа + замор.

Kajgana Shop

На врв Bottom