Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Кај си видел дека Фабио е само за дефанзива? Кој рекол такво нешто?Фабио бил само за дефанзива незнаел офанизивно да игра... yeah right супер изигра денес офанзивно
Џонс и Фабио имаа повеке нафрлувања од Јанг и Нани![]()
Facepalm за тој...Кочи Кочо, рано е уште за кај се брзаш????Јунајтед-Сити финале? Ке се иде во Букурешт луѓе
Знам некој кажа,Евра е подобар офанзивно Фабио дефанзивно...и мене ме збуниКај си видел дека Фабио е само за дефанзива? Кој рекол такво нешто?Facepalm за тој...
Фабио баш уште од почетоците беше премногу слаб дефанзивно,офанзивно е многу подобар и пробивен...да не имаш нешто измешано![]()

Гаитан,Готце,Хави Гарсија ќе биде занмилив летниов трансфер период
,а иначе за тоа дека Евра е подобар во офанзива од Фабио можеби е точно ама ако Фабио продолжи со така добри перформанси како против Ајакс може многу брзо да му земе стартната позиција на Евра како лев бекНе викам одма Фабио да го замене ама за сезона две можеби и зошто Фабио да не го замени?Како бре може Фабио да му земе стартна позиција на Евра моментално ? Евра нема да го смени никој наредни година - две, а и кога ќе дојде време за замена, се сомневам некако дека ќе биде Фабио..
Е овоа ми е животна желба,според мене за неколку години ја добива наградата најдобар играч у свет.Ако дојде у Јунајтед доагам у Агер и Сагер и ги частам пијалок сите фанови на Јунајтед.Manchester United have contacted Mario Gotze's agent Dirk Hebel over a move for the Borussia Dortmund midfielder.
'I can confirm that I have had contact with Juventus and Manchester United but not only them. I don't know if he'll go away after this season, you should ask Borussia.
Интересно лето ни претстои.
Како бре може Фабио да му земе стартна позиција на Евра моментално ? Евра нема да го смени никој наредни година - две, а и кога ќе дојде време за замена, се сомневам некако дека ќе биде Фабио..