Кај си видел дека Фабио е само за дефанзива? Кој рекол такво нешто?Facepalm за тој...Фабио бил само за дефанзива незнаел офанизивно да игра... yeah right супер изигра денес офанзивно
Џонс и Фабио имаа повеке нафрлувања од Јанг и Нани
Кочи Кочо, рано е уште за кај се брзаш????Јунајтед-Сити финале? Ке се иде во Букурешт луѓе
Знам некој кажа,Евра е подобар офанзивно Фабио дефанзивно...и мене ме збуниКај си видел дека Фабио е само за дефанзива? Кој рекол такво нешто?Facepalm за тој...
Фабио баш уште од почетоците беше премногу слаб дефанзивно,офанзивно е многу подобар и пробивен...да не имаш нешто измешано
Не викам одма Фабио да го замене ама за сезона две можеби и зошто Фабио да не го замени?Како бре може Фабио да му земе стартна позиција на Евра моментално ? Евра нема да го смени никој наредни година - две, а и кога ќе дојде време за замена, се сомневам некако дека ќе биде Фабио..
Е овоа ми е животна желба,според мене за неколку години ја добива наградата најдобар играч у свет.Ако дојде у Јунајтед доагам у Агер и Сагер и ги частам пијалок сите фанови на Јунајтед.Manchester United have contacted Mario Gotze's agent Dirk Hebel over a move for the Borussia Dortmund midfielder.
'I can confirm that I have had contact with Juventus and Manchester United but not only them. I don't know if he'll go away after this season, you should ask Borussia.
Интересно лето ни претстои.
Си го видел Евра како игра у последно време?Како бре може Фабио да му земе стартна позиција на Евра моментално ? Евра нема да го смени никој наредни година - две, а и кога ќе дојде време за замена, се сомневам некако дека ќе биде Фабио..