Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога го кажал ова Руни на Твитер? Зашо сите го ставаат по фејсбуци?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Почнав да гледам денес ЛШ ама не знам зошто, без Јунајтед не е ни ЛШ тоа што треба да е! Многу тапа 2 натпревари! Ама затоа четврток има да е весело :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Мислев Смолинг е некој репер од гето,тоа види какво гласче има :LOL:

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196

Бонус коментар:

Liverpool sign a new striker from Nigeria. On the first day of training Kenny Dalglish picks up a ball & says "Ball". Then he does a kicking motion & says "Kick". Then he points to the goal & says "Goal - Understand? KICK, BALL, GOAL . . . GOOOAAL!" and the Nigerian says 'Excuse me Mr Dalglish , but I speak perfectly good English' Dalglish says "Sit down son, I'm talking to Andy Carroll

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Абе уште чекате на Канал 5 за пренос? Златен Сопкаст и Визивиг ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
MUFC squad travelling to Amsterdam: De Gea, Amos, Evans, Rafael, Fabio, Jones, Ferdinand, Valencia, Nani:vozbud: , Carrick, Young, Park, Rooney, Hernandez, Welbeck, Scholes, Cleverley, Pogba, Smalling and Fryers.

Бербатов аут :confused: Евра аут.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Редно беше да одмори и Евра некој натпревар,а ова што му го прават на Бербатов (n)

Ајакс сезонава се тапа,очекувам позитивен резлутат утре.Само да не се потцени повторно противникот :confused:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашо бе Вил Кин го нема? И Петручи сакав да го видам...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Стварно грев ме фаќа дури за бугарчево. Лани да бидиш топ стрелец, а сезонава буквално да те нема....:( не знам :place: Можеше комотно Руни да не оди, Бербатов да игра. Мене сеедно ми е ова со Ајакс, нека испаднат ич нема да ми е криво.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Работата е што Платини и Ферги се срчкаа и сеа Ферги за инат носи силен тим колку само за да испадне он дека е у право. А за Бербатов не знам шо да кажам, греота е, барем да го пуштеа. Башка мирен карактер има, ќутлив е, нигде го неам видено да плаче по новинари...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
И мене ми е криво за Берба навистина е класа напаѓач не би скал да си замине ама според минутажата што ја добива сезонава мислам дека ќе си замине ,а за утрешниот натпревар сигурен сум дека ќе се врати САФ со позитивен резултат мислам дека треба да одмори Руни,Сколс и Валенсија ,а сакам да добијат и младиве шанса и конечно да го видеме Клверли во прв состав еве каков состав прогнозирам дека ќе извади стариот
------------De Gea---------------

Rafael-----Smalling----Evans----Fabio

Nani---Cleverly----Carrick/Pogba----Young

----------Welbeck---Hernandez-------

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој дечко ќе биде нашата нова напаѓачка ѕвезда за сезона две ;)

http://www.imagebam.com/image/9b087f174051862

Веќе еден Ирец што настапува за Англија се докажа кај нас, да видиме дали ќе се докаже и овој :)

Kajgana Shop

На врв Bottom