Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128
Нигде не најдов вакво нешто...Од каде инфово?
уште не е официјално ама нз кој играч објави на твитер...ми текнува дека на некоја од фан страните имаше покрај твитер...

--- надополнето ---

И ќе биде на теренот колку време додека пак не се повреди?
3 минути?

Нема надеж повеќе за тој играч, долго го чекавме, уште се влече по доктори... ништо не бидна од него.
надежта последна умира .....ама сепак мислам дека ќе го биде сега ..

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Па ова му е последна шанса за нов договор доколку почне да игра зашто сега брзо му истекува.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
3 минути?

Нема надеж повеќе за тој играч, долго го чекавме, уште се влече по доктори... ништо не бидна од него.
Боже мој, па 21 век сме, медицината е пренапредна, се наоѓаатт лекови и за најтешките болести, најдобрите специјалисти во светот неможат да го оспособат Овен да заигра фудбал ? Едноставно е немаше среќа, но верувам во Харго и во неговата желба да се врати, и мислам дека овој пат ќе се врати максимално подготвен и ќе нема повеќе повреди !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чим две години се бори и не се откажува, се гледа за каков карактер од човек се работи! Навидум мирен изгледа Харго ама во финалето 2008 ни беше мен оф д меч! Исто и во некои од натпреварите од завршницата на сезоната. Да не зборам за тоа што ќе е алтернатива плус за корнери/пенали/слободни удари. Ако не со играта, барем на теренот ќе добиеме мотиватор плус кога веќе отсуствува Фердинанд. Верувајте, ко ново засилување ќе ни се фати :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ја ни шанса да покажеме кој е кој, и тва не само на Англија, туку пред цела Европа, пред цел свет! Повеќе од било кога сам сигурен оти Челзи ќе го крка цел, па и сите 5 судии да судат за них! Матер да им е*ам комунистичка. :)

3 минути?
Ни му плаќаш плата, ни го лечеш, почеки оште малко. Или ќе се врате как херој, полн со самодоверба, или ќе га заврше кариеерта у болница. Јас мислам првото!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Кажах ли нешто оти нејќам да заиграа? Не ми прече на мене шо зима плата а не играа...
Јас само видех шо се деси последнио пат ка проба да играа таа сезона, саа не ми текнува против кој беше, ка издржа "само" 4 минути на терено , а 2 години се влечкаше по специјалисти, те у Германија, те у Бразил или как беше. Ја затва немам надеж оти ќе се врне.

Дај боже да грешам, ѕвер играч е.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес очекувам победа од 3-1 2 на 2 na Руни и еден гол на нани и да излеземе со следиов состав Van der Sar; Fabio, Evra, Smalling, Evra; Valencia, Gibson, Carrick, Nani; Rooney,Berbatov
Денес нема да бидам во можност да го гледам натпреварот па нека пише некој по натпреварот како играле нашиве

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Man United love to win
they are my dream team.
United will never die
and will always shine.
Titles always coming home
where they belong
Old Trafford is the place,
we are gonna win every race!
Never stop believing
thats the key of winning!
Thank you reds for all you've done
you'll be always number one!

Wembley, Here We Come!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Hargreaves set for shock call to solve United defensive crisis

Manchester United's defensive injury crisis is so severe that Sir Alex Ferguson is considering recalling Owen Hargreaves to his squad to face Bolton as an emergency right back.
With Rafael and John O'Shea joining Rio Ferdinand and Nemanja Vidic on the sidelines, Jonny Evans doubtful and Gary Neville now retired, Ferguson could turn to a player who has managed just six minutes of first-team football in two-and-a-half years.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1367773/Hargreaves-set-shock-solve-United-defensive-crisis.html#ixzz1H2bBj1rC
Гласини се, ама јас мислам дека денес Овен ќе биде барем на клупата. Како и да е останува да видиме до после.

Јас очекувам денес Бербатов да стартува. Нема играно неколку натпревари, па може да експлодира денес. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Гласини се, ама јас мислам дека денес Овен ќе биде барем на клупата. Како и да е останува да видиме до после.

Јас очекувам денес Бербатов да стартува. Нема играно неколку натпревари, па може да експлодира денес. :)
уффф ако влези Харгривс... уфффф возбудливо ќе биде да го видиме на терен после 2 год...:drk:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе, има ли некаде кој се повикани денес за натпреварот ?

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Абе, има ли некаде кој се повикани денес за натпреварот ?
Ова е според www.premierleague.com.

Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, Amos, Smalling, Brown, Evans, Evra, Fabio, Gibson, Scholes, Carrick, Obertan, Park, Bebe, Giggs, Rooney, Berbatov, Hernandez, Owen, King.

Значи ништо од Харгривс, ама се враќа Парк. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom