Има од Софија до Малага летови, јас оддамна се канам да одам до Севиља и баш гледав и за со Бетис и сега пред малце, 150-200 евра иде комбинација Рајанер и Визер по еден правец. Нормално и некои 50тина до Софија, и плус уште толку Малага-Севиља.Знаев дека ќе биде Севиља, од истиот град се и Бетис. Севиља се наоѓа зад на Господ грбот, таму некаде кај Гибралтар, нема шанси авионски лет по разумна цена да се најде. Пишав тогаш кога ни се паднаа Бетис, ќе пишам и сега, ПРЕКУ СТОЈКО ОД ШПАНСКИВЕ ЕКИПИ
Па и Саутемптон се последни, ама….Бетис се 5-ти во Шпанија со 42 бода (33-26 голови), додека Севиља се 13-ти со 28 бодови (29-40 голови). Ако значи нешто статистикава, Севиља примаат далеку повеќе голови од Бетис. Ако ги поминеме нив наредно ни е Јувентус па финале со Рома ... ама тоа е моја претпоставка
Софија - Малага, Малага - Севиља воз.Знаев дека ќе биде Севиља, од истиот град се и Бетис. Севиља се наоѓа зад на Господ грбот, таму некаде кај Гибралтар, нема шанси авионски лет по разумна цена да се најде. Пишав тогаш кога ни се паднаа Бетис, ќе пишам и сега, ПРЕКУ СТОЈКО ОД ШПАНСКИВЕ ЕКИПИ
Па и Барса се први, ама ....Па и Саутемптон се последни, ама….
Вака ме задумуваш дали да одам да гледам фудбалски меч или да одморам јајцава на Маурициус...Има од Софија до Малага летови, јас оддамна се канам да одам до Севиља и баш гледав и за со Бетис и сега пред малце, 150-200 евра иде комбинација Рајанер и Визер по еден правец. Нормално и некои 50тина до Софија, и плус уште толку Малага-Севиља.
Го имам @GavolRulz на некоја од социјалните мрежи, 2-300 евра не се ништо за него.Вака ме задумуваш дали да одам да гледам фудбалски меч или да одморам јајцава на Маурициус...