Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Бруно Гимараеш добил црвен, ќе паузира во ПЛ и ќе му помине суспензијата или ќе биде казнет за финалето? Одамна немам играно фудбал менаџер :ROFLMAO: добро би било и на нив да им фали важен играч во финале. Какви комплекси имам набиено последниве 10 години, дојде време да се тресам пред Карабао Куп финале со Њукасл. Ич не сакам да изгубиме, се може да тргне наопаку после тоа земајќи во предвид какви баксузи сме и како се носи тимот со притисок после Фергусон.
Ќе одмара во лигата. Само акумулирани жолти картони се казнуваат во купот. Директен црвен значи одмор во лигата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.527
Бруно Гимараеш добил црвен, ќе паузира во ПЛ и ќе му помине суспензијата или ќе биде казнет за финалето? Одамна немам играно фудбал менаџер :ROFLMAO: добро би било и на нив да им фали важен играч во финале. Какви комплекси имам набиено последниве 10 години, дојде време да се тресам пред Карабао Куп финале со Њукасл. Ич не сакам да изгубиме, се може да тргне наопаку после тоа земајќи во предвид какви баксузи сме и како се носи тимот со притисок после Фергусон.
Имам верба во Тен Хаг заради неколку работи. Немаме врзано 2 пораза уште од почетокот на сезоната, по оние први 2 катастрофални меча. Кога и да киксне тимот, било да е пораз или нерешено, обично наредната ја победуваме. Исклучок на ова е само двојката Палас и Арсенал. Тимот секогаш реагира со победа, што ми кажува дека психички ги има потсредено. Има уште работа, ама на добар пат е.

Второ, им ја има кренато самодовербата на многумина од играчите. Дало, Ван Бисака, Рашфорд, Шо. Не верувам дека ке дозволи тимот да влезе во серија лоши резултати, доколку сите играчи му се здрави.

Би сакал да ротира утре, да го одмори поголемиот дел од тимот. Лошото е што се повредија еден куп играчи од средина, па ке мора паметно да ротира.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.632
Поени од реакции
11.697
Фала курцу нормална изјава каде не сонувал уште ко мал да игра за Јунајтед
Автоматски споено мислење:

Имаме можност за откуп овие што ги донесовме на позајмица?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.527
Не, ама со Вегхорст лесно би се договориле. Се Сабитцер, многу ке зависи од играчот и Баерн. Сигурно ке бараат 50+ за него.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
385
Поени од реакции
487
Luckhurst вика покрај средњак и напаѓач, летово ќе се иде и по голман (кајгана фан клуб на апарати :icon_lol: )

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Luckhurst вика покрај средњак и напаѓач, летово ќе се иде и по голман (кајгана фан клуб на апарати :icon_lol: )
Хендерсон ќе си го вратиме и така сега Навас ќе му го земе местото :icon_lol:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.827
Поени од реакции
10.135
Он има фетиш по голмани ни менува голман 5 лета по ред. :D
Автоматски споено мислење:

Хендерсон ќе си го вратиме и така сега Навас ќе му го земе местото :icon_lol:
Ќе се осреќиме и со него. :pos:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
И Тен Хаг аздисува малце со составиве.Мегвајер и Линделоф комотно можат да стартуваат. Исто и Пелестри место Антони.
Ај за Санчо ќе разберам, не е одма да го ставиш у прва. Тој малиот Мајно исто може место Каземиро. 3-0 имаш резултат од гости, стварно нема потреба од волку јак состав.

Kajgana Shop

На врв Bottom