Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.930
Поени од реакции
23.053
Изгледа дека го добивме Сабицер, приватниот авион треба вечер да слета во Манчестер па ќе стави потпис.

Од тоа што читам на нет и по Твитер бил подобар од Ериксен, искрено не ми е гледан како игра, но времето ќе покаже..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Еве го, доаѓа.

Добро реагиравме по повредата на Ериксен. Мислам дека ќе биде квалитетна опција во средината. Од тоа што сум го гледал, тоа што ми се допаѓа е неговата визија која и те како ќе ни треба при отсуство на Ериксен. Има добра десна нога, при прекини е одличен. Знае да поентира од слободни, а и да дели асистенции.
Добро делуваме на пазаров под Тен Хаг и ми се допаѓаат овие позајмици (мислам дека ќе има можност за откуп) во период кога нема адекватна можност на пазарот, а тимот мора да се засили и во квантитет и квалитет.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.818
Поени од реакции
10.127
Изгледа дека го добивме Сабицер, приватниот авион треба вечер да слета во Манчестер па ќе стави потпис.

Од тоа што читам на нет и по Твитер бил подобар од Ериксен, искрено не ми е гледан како игра, но времето ќе покаже..
Мислам дека не е подобар од Ериксен, али подобар пас играч е и од Фред и од Мектоменеј.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.519

Teшко дека е подобар играч од Ериксен, гледано во целина. Можеби е само подобар дефанзивно.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
И јас мислам дека дефанзивно е подобра верзија од Ериксен, а офанзивно е подобра верзија од Фред. Ќе го видиме баш...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Добар трансфер. Ваков профил на играч ни требаше и пред повредата на Ериксен со оглед на тоа што замената беше Фред.
Нека изгурат до топ4 и еве мики маусот да го лапнеме, чисто некои играчи да осетат трофеј и на коњ сме. Се повеќе од тоа би било бонус.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Утре знаете отприлика со шо состав ќе излезете?

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Автоматски споено мислење:

Утре знаете отприлика со шо состав ќе излезете?
Би требало со доста комбиниран. Со оглед на тоа што ова е единствен начин да одморат некој играчи, очекувам да ги одмори Рашфорд, Бруно, Варан, Шо, Мартинез.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.930
Поени од реакции
23.053
Санчо и Марсијал ќе биле во составот за Форест. Се надевам од прва минута.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Бруно Гимараеш добил црвен, ќе паузира во ПЛ и ќе му помине суспензијата или ќе биде казнет за финалето? Одамна немам играно фудбал менаџер :ROFLMAO: добро би било и на нив да им фали важен играч во финале. Какви комплекси имам набиено последниве 10 години, дојде време да се тресам пред Карабао Куп финале со Њукасл. Ич не сакам да изгубиме, се може да тргне наопаку после тоа земајќи во предвид какви баксузи сме и како се носи тимот со притисок после Фергусон.

Kajgana Shop

На врв Bottom