Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.307
Јас очекував многу повеќе од него. Уште кога гледав нешто пред да дојде кај нас ми делуваше на многу финтици, малку ќар и засега, истото се потврдува. Премногу е зависен од левата нога, дриблингот секогаш му е во лево, и не може да се сврзе со играчите што играат со него. Нема ќорава асистенција, што искрено, е загрижувачки.

Идејата беше да имаме 2 пробивни крила, а Ентони засега не е тоа. Мора некој да почне да му дава насоки дека треба да поминува играчи еден на еден, а не секој пас наназад, и секоја полуконтра да биде закочена ако топката стигне кај него.

Член од
6 септември 2021
Мислења
324
Поени од реакции
561
Па не се само тие две статистики, братот технички е втор најдобар стрелец во клубот сезонава. Никој не вика дека е засилување на сезоната и дека вреди за парите, за второто веројатно никогаш нема да ги оправда. Ама не мора одма со драматизирање и расфрлање со нули, ако не го бива ќе го седнат на клупа и ајт.
Pa se lazhete na toa 4 gola dal...naprajte sporedba so site RW u top10 timovite u PL. Soley March ima bolje statistika be daj ne zaebavajte.
Автоматски споено мислење:

Јас очекував многу повеќе од него. Уште кога гледав нешто пред да дојде кај нас ми делуваше на многу финтици, малку ќар и засега, истото се потврдува. Премногу е зависен од левата нога, дриблингот секогаш му е во лево, и не може да се сврзе со играчите што играат со него. Нема ќорава асистенција, што искрено, е загрижувачки.

Идејата беше да имаме 2 пробивни крила, а Ентони засега не е тоа. Мора некој да почне да му дава насоки дека треба да поминува играчи еден на еден, а не секој пас наназад, и секоја полуконтра да биде закочена ако топката стигне кај него.
E bash ova go zboram. Bukvalno sekoja akcija ja zakochuva

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
Рано е да му се суди на Ентони, не секој играч се адаптира одма а и млад е, може следната сезона да ни се види како друг играч. Сепак критиките се и повеќе од заслужени, се очекува многу повеќе од него. Не е ни пола од Гринвуд тоа што го играше на десно крило а овој дури не е ни крило.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Не беше лош прво полувреме со Арсенал, успеа неколку пати да го измести Зинченко, а и многу покриваше назад. Само ме нервира што константно оди на атракција и со тоа го комплицира секој напад.

Нема едноставно претркување на играч, мора да го помине со финта, па дури и тогаш место да центрира или подаде, тој или оди да му прави финти на друг или евентуално му дава шанса да се врати на истиот што веќе го изместил и почнува пак од ново. Сепак не е ова Холандска лига и тука треба да игра побрзо и поедноставно.

Исто голем недостаток му е тоа што не ја користи десната нога воопшто. Самото водење топка со лева нога по десна страна го прави многу побавен, бидејќи треба да го сврти стапалото обратно, за да не му оди во аут, па ногата му е во неприродна позиција за трчање. Затоа и се сопна некни кога имавме шанса за контра и направи Парти да изгледа како најбрз фудбалер на светот.

Сигурен сум дека Тен Хаг знае зошто го купил, ама според мене треба да поправи бар три нешта: да биде подиректен, да почне да ја користи десната нога, и да го подобри decision making-от и да не ја комплицира непотребно.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Можеби и отсуството на Далот десно се одрази врз перформансите на Антони. Подобро функционираше со него отколку со Бисака во офанзива.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.834
Поени од реакции
1.309
Рано е да му се суди на Ентони, не секој играч се адаптира одма а и млад е, може следната сезона да ни се види како друг играч. Сепак критиките се и повеќе од заслужени, се очекува многу повеќе од него. Не е ни пола од Гринвуд тоа што го играше на десно крило а овој дури не е ни крило.
А што се дешава со Гринвуд? Да лежеше затвор до сега ќе излезеше. Судството во Англија ќе излезе бетар од нашево.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
А што се дешава со Гринвуд? Да лежеше затвор до сега ќе излезеше. Судството во Англија ќе излезе бетар од нашево.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Во окромври му е закажано судењето. :D
Ок си е, си собираа докази да беше малку чист досега ќе играше фудбал.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.674
Во окромври му е закажано судењето. :D
Ок си е, си собираа докази да беше малку чист досега ќе играше фудбал.
Не е чист наместен, е од курвичето за кое нели случајно се дозна… курот ке му го јадат
Глупиов ваљда ке ги смири бубачките у меѓубреме и ке искине кога ке се врати

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Не е чист наместен, е од курвичето за кое нели случајно се дозна… курот ке му го јадат
Глупиов ваљда ке ги смири бубачките у меѓубреме и ке искине кога ке се врати
Многу тешко дека ќе заигра за Јунајтед пак, да беше чист ќе се решеше до сега.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.307
Нека дадат уште 2 комада во второ, па наредната со нив, нека пушти втор тим. Друг одмор тешко дека ке видат.

Kajgana Shop

На врв Bottom