SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.572
- Поени од реакции
- 292
Продажба се збори веќе половина година. Она што изненадува е јавното соопштение дека се во состојба и да го продадат клубот.Пфф ја коа зборев за добро е интервјуто тука некои ми цицаа од оноа та.ете ви сега
Викаш дека заради Роналдо, кој во интервјуто рече дека никогаш не се сретнале, решиле да го продадат клубот?Се збори точно, доаѓа јавно истиот 8ен кога го отпуштаат Роналдо, по интервјуто шо го даде
Ти дрвен адвокат да не си им или те плаќаат што им лижеш дупе?Да ве прашам само нешто, сигурни сте дека следните газди ќе даваат толку пари за трансфери како овие? Да не заборавиме, Јунајтед во последните 10 години има потрошено помалку пари само од Сити на трансфери, и тоа минимална е таа разлика.
Јас поставив логично и рационално прашање. Ти ако си несаглам има лудници во Македонија.Ти дрвен адвокат да не си им или те плаќаат што им лижеш дупе?
А ти сигурен ли си дека ГАЗДИТЕ ги дадоа овие пари ?Да ве прашам само нешто, сигурни сте дека следните газди ќе даваат толку пари за трансфери како овие? Да не заборавиме, Јунајтед во последните 10 години има потрошено помалку пари само од Сити на трансфери, и тоа минимална е таа разлика.
Како бе ги знаете толку точно овие работи, колку пари дале од џеб, колки извадиле од клубот, колку ќе биде буџетот за трансфери, чудо едно? Јас сум сигурен дека ни Глејзери не ги знаат овие податоци толку прецизно колку што вие неколку експерти тука во фан клубот ги знаете.А ти сигурен ли си дека ГАЗДИТЕ ги дадоа овие пари ?
За твоја информација Глејзери имат дадено 0 ( нула ) евра од нивниот џеб, а имат земено милјара ипол. Се што Јунајтед платил за нови играчи се е тоа од клубот што генерира..
Инаку Глејзери сакале некој друг да финансира изградба на стадионот и некој други работи и без да имаат право на глас односно пак Глејзери да го имат главниот збор, се зборува дека со месеци барале партнер но залудно ..
За нови сопственици се споменуват шеикот од Дубаи , Џим Ратклиф од Англија и Мукеш Амбани од Индија.
Па имаше извештај пред некое време, мислам дека ко беше активно продавањето на Челзи за тоа колку сопствениците инвестирале во клубовите.Како бе ги знаете толку точно овие работи, колку пари дале од џеб, колки извадиле од клубот, колку ќе биде буџетот за трансфери, чудо едно? Јас сум сигурен дека ни Глејзери не ги знаат овие податоци толку прецизно колку што вие неколку експерти тука во фан клубот ги знаете.
Рационално да можеше да размислиш ќе ти дојдеше од дупе у глава.Јас поставив логично и рационално прашање. Ти ако си несаглам има лудници во Македонија.
Сега почнуваш да си го бараш со боринче, после ќе квичиш.Рационално да можеше да размислиш ќе ти дојдеше од дупе у глава.