DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.858
- Поени од реакции
- 5.709
few drinks later....
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Не можи 50 мил за раскинување...има до Јуни договор. Во моментов што подалеку од тренинг кампот треба да биде. Според мене недозволиво е ова што го направил.И да му го поткржат со 50 мил какво раскинување убаво пишаа погоре нека скапе на клупа и у Јануари на прв купец за безпари.
Уште сезона имал моја грешка мислев дека има уште 2 сепак над 20 мил може да ги искористат за побитни работи како шпиц или десен бек.Не можи 50 мил за раскинување...има до Јуни договор. Во моментов што подалеку од тренинг кампот треба да биде. Според мене недозволиво е ова што го направил.
Каква чест, лично ми одговори бабушотНе сум баш во тек, што е со најголемиот на сите времиња? Болен е нешо, се чува за свецко или ЕТХ го доизмоча за крај со муабетот за капитенската?
2 казни доби клубот за неспортко однесување на терен за вакви глупости на судиите. Нема правда во ФА и јас го приметив оваа вчера, ама коментари се бадијала само ќе трошиме време.Заеби Роналдо, и онака сите чекаме од почетокот на сезонава да си замине..
Туку како воа не е пенал бре...коа видов риплајот реков ќути ова нема шанси да не го свирнат ..ко тоа игра продужуе крФ му јебем