Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.930
Поени од реакции
23.051
Лелее какв идиот, колку ниско паѓа, се замислува како бог.. Ајдеее Јануари е близу, ми се повраќа од него..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
И да му го поткржат со 50 мил какво раскинување убаво пишаа погоре нека скапе на клупа и у Јануари на прв купец за безпари.
Не можи 50 мил за раскинување...има до Јуни договор. Во моментов што подалеку од тренинг кампот треба да биде. Според мене недозволиво е ова што го направил.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Абе сигурно некој и ме исхејта од вас другари ама кажав за пијајцава колку ни треба и што ќар имаме. Тежок случај, примерок за истражување. Па ебати курвата скапана се нудеше ко чорапи 3 за 100 да игра ЛШ и сега Јунајтед него го изневерил...па Јунајтед те создаде бе дебилу! Јунајтед и тие 2-3 што ги спомнуваш. А на Руни само да му попушиш мојш,лешпер еден. Некому способности,некому ум. На овој првото.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.817
Поени од реакции
10.125
Не можи 50 мил за раскинување...има до Јуни договор. Во моментов што подалеку од тренинг кампот треба да биде. Според мене недозволиво е ова што го направил.
Уште сезона имал моја грешка мислев дека има уште 2 сепак над 20 мил може да ги искористат за побитни работи како шпиц или десен бек.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Не сум баш во тек, што е со најголемиот на сите времиња? Болен е нешо, се чува за свецко или ЕТХ го доизмоча за крај со муабетот за капитенската?
Каква чест, лично ми одговори бабушот :love:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Сигурно веќе си нашол ангажман во Јануари, затоа и излегува со вакво интервју. Се е договорено бајо мој. Но што е многу, многу е. Ок, не си задоволен, ќути си трај си, маж си или плачипичка? Најди си трансфер, вака и вака јас сакам да си одам, поради повеќе причини и на поштен начин раздели се со клубот кој те вивна во ѕвездите. И се ова треба да се случува интерно, без вакви бомбастични интервјуа одма вечерта по последната утакмица пред СП. А не вака, ја каснуваш раката што те хранела. Сиктер во Јануари, и онака немаше некој придонес сезонава, па дали сега или в лето би заминал, сеедно...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.758
Како беше онаа народна поговорка "нов бунар копај, во стариот не плукај". Си легнуваш расположен, стануваш читаш глупостите на Роналдо ... разочарување на столетието. После ова нема никој да го почитува во фудбалскиот свет, па ниту да го ангажира фудбалски. Целиот испад не е е за "неправдата" која му е нанесена, туку кукавичкиот потег со кој сака да направи повеќе штета на клубот / играчите / фановите / по неговото заминување.
Класичен пример на како да уништиш цело фудбалско наследство градено со години во само едно интервју, па отишол кај Морган со цел памет. Го заболе цев Морган за Роналдо, му ја воскресна мртвата кариера на клошарот.

Последно уредено:
Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Заеби Роналдо, и онака сите чекаме од почетокот на сезонава да си замине..

Туку како воа не е пенал бре...коа видов риплајот реков ќути ова нема шанси да не го свирнат ..ко тоа игра продужуе крФ му јебем

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.817
Поени од реакции
10.125
Заеби Роналдо, и онака сите чекаме од почетокот на сезонава да си замине..

Туку како воа не е пенал бре...коа видов риплајот реков ќути ова нема шанси да не го свирнат ..ко тоа игра продужуе крФ му јебем
2 казни доби клубот за неспортко однесување на терен за вакви глупости на судиите. Нема правда во ФА и јас го приметив оваа вчера, ама коментари се бадијала само ќе трошиме време.
Автоматски споено мислење:

ПС читав некаде дека ако не казнат уште еднаш со ФА ќе не сакнкционирале со одземање поени вака батали добро е скрцавме.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013

Тешки проблеми има Роналдо со егото очигледно. Одсекогаш ги имал, ама мислев дека е барем малку позрел сега на скоро 40 години. Не знам во кој свет се смета за дисреспект да не си во прв тим, кога е очигледно дека тимот функционира подобро без тебе, отколку со тебе. А и реални да сме, ни финишингот веќе не го краси како што го красеше низ кариерата. Имаше бар 5-6 зицери што ги промаши сезонава, а до лани ќе ги погодеше со врзани очи. Ама не е тој лош сепак, туку менаџерот не го почитува.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Плачкото нека фаќа скурца од клубов што побрзо. Да направиш вакво интервју дур си под договор со некој клуб е мизерно. Иако за делот за инфраструктурата и сите тие ствари се сложувам(доколку е така) сепак, не е на играчите тоа да го коментираат јавно. Не ти се свиѓа бенчот во теретаната си има сигурно таму во клубот некое одговорно лице и му ја пренесуваш забелешката а не да одиш кај дебилон Пирс Морган и да плачеш јавно.
Второ, дај нека му каже некој ама стварно да намали со егото, и сите трици изедени за него од бивши наши играчи се оправдани. Па уште се дрзнува да зборува за Руни, истиот тој Руни што години од својата кариера жртвуваше и играше за Роналдо, често и надвор од позиција само за плачково да му биде се по ќефот.Еден куп голови негови се по заслуга на Руни, така да за ова само треба да биде благодарен кон него а не да дава онакви коментари во интервју.

Не знаел кој е Рагник, рандом фудбалски фанови го знаеа човеков и знаат зошто беше донесен(интерим менаџер) ама Роки не го знал кој е. Оди друг лажи.

Немал почит кон Тен Хаг. Друже Роки, отсуствуваш од пред сезонска турнеа, се враќаш скроз вон физичка форма, одбиваш да влезеш како замена, напушташ утакмица два пати пред да заврши пред време и сакаш да имаш респект? Мрш скурца, кој и да си требаше после одбивањето да влезеш во игра да ти се раскине договор.

Уште од 2009та кога си отиде во мои очи никогаш не го стекна респектот како што го имаа Гигс, Сколс, Гери, Кин а подоцна и Руни, Видич, Рио и ред други да не ги редам. Јебеш играч кога уште недојден од Спортинг тој плачеше за играње во Реал. Ми беше драго лани кога се врати не велам не, но повеќе тоа беше од некаква фудбалска романтика и надеж за некаков убав крај на една голема кариера ама секогаш знаев дека фудбалски воопшто не е добар фит за клубов во моментов.

Ај скруца од клубов.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
може некад ќе му викаме фала што ја кажува болната вистина за нееволуирањето на Јунајтед, може конечно ќе сменат нешто во функционирањето :vrtioci:

Kajgana Shop

На врв Bottom