Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.954
Поени од реакции
23.106
Ви реков дека со Роналдо ќе бидеме бавни во креирање шанси..

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Со Роналдо во напад пак ќе бидеме бавни, плачкото што побрзо си замине тоа подобро, Антони го нема изгледа казнет е од Тен Хаг за вртелешката..
Не е казнет, ако забележа со Шериф при еден прекин дотрча до клупа му правеа некоја преврска. Изгледа има некоја ситна повреда.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Mу го бандажираа мускулот во тек на мечот и со Челси. Не е ради вртелешката, истото го правеше и во Ајакс. Рашфорд со 100-ти гол за клубот (y). Мора да дадеме втор гол, Мегваер испаѓа нон стоп од позиција, плус Дало е ептен напред, што ке сакаат да го искористат Вест Хем.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.714
нека влезе Гарначо, секако Еланга не се состави со топка... Шо го пикна у џеб Боуен...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Има среќа Мегваер што Варан е стаклен инаку нема да го помириса теренот.
Денеска џабе може да се збори, коректно си изигра, на страна тоа што сега не извади

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Да го даваме Де Геа, нема смисла, можеби ќе извади по некоја топка која сите ќе ја видат во гол, ама слаб е со нога, а не може да даде ни гол.
Крв да му ебам на тој што ќе помисли да го продава Де Геа, па макар тоа да е и некој што ми е најблизок.
Заедно со Шо и Ериксен најдобри денес.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.950
Поени од реакции
41.174
Не ми се верува дека размислуваа за продавање на Де Геа. Единствениот играч што вредел во изминативе години. Плус сега влага во најдобрите голмански години не треба да размислуваат за негова замена.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Мислам дека и самиот Де Геа е подобрен во игра со нога. Има други приоритети пред Де Геа за средување, он е еден од последните проблеми.

Него, мора да даваат повеќе голови што би рекол Шундо, не иде вака килави победи 1-0, 2-1.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.566
Де Геа е голманиште! Можеби играта со нога не му не најдобра страна и мана му е што е линијаш, но каква мачка е за директни удари. Мило ми е што си ја врати самодовербата и ја врати формата. Не знам што е спукан со Луис Енрике што не го зема на СП, но нека си биде свеж за остатокот на сезоната.
Лук Шо и Далот изгазија денес исто.
Штета Бруно направи глуп жолт и ќе биде отсутен на гостувањето со Вила.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Пак истото, не ми се верува просто. Брзање на напади по секоја цена, да му се намести гол на Роналдо, па макар и примиле гол на другата страна. Еден играч не видов наш да ја земе топката, и да ја набута кај корнер знаменцето. Менаџирање на утакмици кога имаш тесно водство отидено во минус. Само ја враќаме топката назад, и иде противникот, напад по напад. Марк Нобел беше уметник да сецка игра. Ке изнуди фаул, ке легне од грч кога противникот е во налет, ке сецка игра. Овие нашиве, телиња. Им виси голот во воздух, и губат топка на секои 15 секунди.

Секоја чест за Де Геа, победава на негов грб. Мегваер спаси чист гол на крај.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Друга работа што ми се допадна - Санчо веќе неколку утакмици беше најслаб на терен, сега еве втора утакмица грее клупа. Тоа е тоа што треба, секој кој ќе падни во форма треба да погрее клупа и да олади. Нема незаменливи.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.144
Едино нешто што денес ми засмета е слепецон од судија. Како можеше онаков старт со отворена копачка, да го види ко обичен фаул. Сме се изнагледале црвени картони за такви непромислени стартови, во висина на глава на противнички играч, овој слепецов ни жут не му даде.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Едино нешто што денес ми засмета е слепецон од судија. Како можеше онаков старт со отворена копачка, да го види ко обичен фаул. Сме се изнагледале црвени картони за такви непромислени стартови, во висина на глава на противнички играч, овој слепецов ни жут не му даде.
Цела утакмица ја сецкаше со глупи прекини за најмал контакт, после одбраната на Де Геа пред полувреме топката е кај нас, шанса за контра, моронот офсајд свири и ја враќа топката назад.
Топ 3 идиоти меѓу судиите е овој Каванах, заедно со скапајнцата Поусон.

Kajgana Shop

На врв Bottom