Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.873
Поени од реакции
10.162
Небитно, јас сум да не се напаѓа никој од клубот, јас никогаш за никој кој е дел од клубот не сум кажал ништо лошо, секогаш сум давал поддршка, и тоа јас како фан, а камо ли бивш играч или уште подобро легенда на клубот.

Тотално беспотребно му се качуваат на кичма на дечкото уште недојден. И како капак на се, бритиш прес се надоврзаа нормално. А наместо овие како клупски легенди колку толку да го заштитат и да му дадат мотив плус, тоа тие први се јавуваат да го серат.
Најголем проблем ми е што бранат играчи од Велика Британија а не е само Сколс, тоа и други легенди го правеа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.905
Поени од реакции
67.560
Не знам што ви е чудно, платени се да бидат контроверзни. По потреба, Оле го бранеа и кога не треба, а Тен Хаг го напаѓаат сега оти им го задева другарчето.

Вчера Роби Севиџ се посра фалејки го Мегваер како бил добар професионалец околу тренинг центарот дур е цело време на клупа, и како не правел никакви проблеми. Знае од прва рака дека нели, син му игра во Јунајтед У23. У реду е друже. Уште само тоа фали, кај е во никаква форма, уште проблеми надвор од терен да прави.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Се претера денес и вчера со хајката кон Ентони. Грозно е да ги слушаш и читаш изјавите, пред се од нашите. Па САФ баш ги поддржуваше да се искажат на терен. Роналдо, Нани што правеа ако ги држи сеќавањето...Голема работа што направил. Ајде да изгубеше топка и да примевме гол ќе го пукавме сите, ама имаше контрола и потоа пасот му беше со добра идеја но ете побрза топка даде.
Искрено ми се свиѓа и карактерот на Ентони и како возврати денес на коментарите и посакувам против Вест Хем да им ги затни муцките со добар перформанс.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.945
Поени од реакции
23.089
Ако останаат резултатите и киксираат екипите пред нас мора утре да победиме.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.836
Поени од реакции
1.311
Ако останаат резултатите и киксираат екипите пред нас мора утре да победиме.
Наредниве три мора да ги победиме без разлика на се, а киксовиве се бонус.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.873
Поени од реакции
10.162
Класичен шпиц не знам, но Гакпо и десен бек би било супер.
Читав деновиве сакаат и по Шешко да тргна пак за десен бек се посериозни се за Фримпонг, ќе видиме дали ќе вложат или ќе ја жртвуваат сезонава.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.534
Поени од реакции
3.576
Читав деновиве сакаат и по Шешко да тргна пак за десен бек се посериозни се за Фримпонг, ќе видиме дали ќе вложат или ќе ја жртвуваат сезонава.
Јас се надевам на Влахович

Kajgana Shop

На врв Bottom