Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Едино нешто што денес ми засмета е слепецон од судија. Како можеше онаков старт со отворена копачка, да го види ко обичен фаул. Сме се изнагледале црвени картони за такви непромислени стартови, во висина на глава на противнички играч, овој слепецов ни жут не му даде.
Уште ме боли црвениот на Нани против Реал од 2013. Па ова денес беше 5 пати покриминален фаул него тоа тогаш.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.836
Поени од реакции
1.311
Де Геа е голманиште! Можеби играта со нога не му не најдобра страна и мана му е што е линијаш, но каква мачка е за директни удари. Мило ми е што си ја врати самодовербата и ја врати формата. Не знам што е спукан со Луис Енрике што не го зема на СП, но нека си биде свеж за остатокот на сезоната.
Лук Шо и Далот изгазија денес исто.
Штета Бруно направи глуп жолт и ќе биде отсутен на гостувањето со Вила.
Кога ќе слушнам вака дека голманот бил најдобар играч на натпреварот, се знае колку е сатот. Исто ќе тераме како со сите тренери претходно. Се дур не го сменат комплетниот напад, сите тројца, кчубов не се оправа. Ќе се радуваме на победи од 1:0, а Сити ќе брца по 4-5 на натпревар а Пеп пак нема да е задоволен.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Се извадивме мечов во секоја смисла на зборот. Ова не беше ни на мускули, туку класично вадење со одредена доза на среќа на моменти.

Донекаде очекувано со оглед на нападот, мада Рашфорд и не беше лош, за разлика од Еланга и Роналдо. Вториов е бетер од мало дете, не се поздравил со Невил бидејќи ја кажал вистината за него. Треба да си го стави прстот на чело и да сфати дека не е веќе за врвен фудбал, а не да се брука вака пред камери.

Мали критики за Тен Хаг иначе. Требаше да стави некој побрз играч место Фред според мене, имаше неколку ситуации кога свеж и побрз играч можеше многу лесно да организира контра напад и да го решиме мечот. И многу ме нервира тоа што Бруно стално го вади на крило и го ограничува за 50%. Исто Шо, иако беше добар поголемиот дел од мечот, последните 15тина минути ми изгледаше премногу уморен и оставаше цел декар простор на неговата страна. Можеше и тука да реагира ЕтХ и да го внесе Маласија.

Се на се, не ја заработивме победава, ама добро е една таква победа после Њукасл и Челзи. Има уште два меча пред СП кои мора да се истуркаат некако. Бруно ќе фали ептен против Вила, веќе месец-два наназад игра на ептен високо ниво и е прав мотор на тимот. Можеби нема многу goal contributions, ама го има насекаде по теренот. Не гледам кој е спремен да истрча толку нареден викенд.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.940
Поени од реакции
23.079
Мораме и вакви натпревари да добиваме,со еден гол. Ќе бидам досаден со името на Роналдо но мора мораме да се отарасиме од него што поскоро, го гуши секој напад, наместо да подаде кон Бруно со шутот се изрезели за сите пари.

Јас лично сум за Тони од Бренфорд, Шешко, ако имаме шанса Фелих ќе биде уште подобро, Уште еден во средина во Јануари. Неможеме да се ослониме на Фред и Мектоминеј, Фред е неупотреблив, Скоти си е Скоти глуп. Иако денеска доби многу дуели со глава но Мегваер не е за во системот на Тен Хаг премногу е бавен како желка е..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Се извадивме мечов во секоја смисла на зборот. Ова не беше ни на мускули, туку класично вадење со одредена доза на среќа на моменти.

Донекаде очекувано со оглед на нападот, мада Рашфорд и не беше лош, за разлика од Еланга и Роналдо. Вториов е бетер од мало дете, не се поздравил со Невил бидејќи ја кажал вистината за него. Треба да си го стави прстот на чело и да сфати дека не е веќе за врвен фудбал, а не да се брука вака пред камери.

Мали критики за Тен Хаг иначе. Требаше да стави некој побрз играч место Фред според мене, имаше неколку ситуации кога свеж и побрз играч можеше многу лесно да организира контра напад и да го решиме мечот. И многу ме нервира тоа што Бруно стално го вади на крило и го ограничува за 50%. Исто Шо, иако беше добар поголемиот дел од мечот, последните 15тина минути ми изгледаше премногу уморен и оставаше цел декар простор на неговата страна. Можеше и тука да реагира ЕтХ и да го внесе Маласија.

Се на се, не ја заработивме победава, ама добро е една таква победа после Њукасл и Челзи. Има уште два меча пред СП кои мора да се истуркаат некако. Бруно ќе фали ептен против Вила, веќе месец-два наназад игра на ептен високо ниво и е прав мотор на тимот. Можеби нема многу goal contributions, ама го има насекаде по теренот. Не гледам кој е спремен да истрча толку нареден викенд.
Тука требаше да го извади најбавниот на терен, Роналдо. Ама ајде,ке го истрпиме уште неколку уткамици.

Едино нешто што денес ми засмета е слепецон од судија. Како можеше онаков старт со отворена копачка, да го види ко обичен фаул. Сме се изнагледале црвени картони за такви непромислени стартови, во висина на глава на противнички играч, овој слепецов ни жут не му даде.
Скамака веќе имаше жолт. Можеби не е за црвен, ама за жолт и те како да се размислиш. Проблемот е што дебилот веднаш одмавна со раце, као, не давам ништо, и потоа немаше простор да реагира.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Кој би го купил Роналдо ми е да знам...дали има таква будала..

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.940
Поени од реакции
23.079
Роналдо стартер, Бруно десно крило, експериментира Тен Хаг што воопшто не е добро..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Мора да експериментира, тоа е. Ниту Санчо, Ентони и Марсиал ги немаме во форот. Може и дијамант да играат во средина со Гарначо и Роналдо истуриени и Бруно зад нив. Добро е Рашфорд да се чува ако притреба во второ полувреме. Во недела имаме гостување кај Астон Вила кое мора да го добиеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom