Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Незнам за вас, ама ја посигурен сум со ДдГ на голот, само да го набилдаат ќе биде најдобар голман за некоја година, слушајте ми збор!
И честито победа, ова денес што се случи дај боже да е пресфртен момент во сезонава, од денес натака не сакам да слушнам за кикс, Руни како им врати на Англиските весници, со 2 гола и бацување на амблемот, нека пишуваат пак ако немаат попаметна работа. :свиркам:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
http://therepublikofmancunia.com/video-rooney-and-welbeck-goals-vs-city/

http://therepublikofmancunia.com/bitter-reaction-from-city-players-on-twitter/

http://therepublikofmancunia.com/picture-united-do-the-poznan/

Можеби игравме тапа второ полувреме зашто излезе нани .. некако опаднаа нападите по лева страна !!!

Првата титула освоена по 34 години не успеaа да ја одбранат и тоа од нас на домашен терен ... закон :D

A

apidrone

Гостин
Па и јас мислев дека Гигс ќе го извади, а не Нани, али тоа е...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Огромна грешка беше потегот за Нани да се извади, преку него ни одеа сите напади.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Огромна грешка беше потегот за Нани да се извади, преку него ни одеа сите напади.
Јас цело време очекував дека ќе го извади Гигс за да влезе Сколс , ама сигурен сум дека и САФ после тоа свати дека грешка направи. А и малку избрзано беше влегувањето на Сколс , мислам дека Андо требаше да влезе , Сколс можеше после 75мин.

Нареден натпревар сабота на ОТ против Болтон , очекувам победа , не смееме да си дозволиме кикс.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Флеч, Јанг, Клеверли, Фабио и близнаците Кин биле денес на гостинската трибина со нашите фанови :) Којзнае колку било забавно на таа трибина.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Дали ова значи дека го пуштија повторно дресот на Сколси во продажба .... сега е правиот момент ... кој не купил да купи дрес од оваа сезона :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не ми ги отвара сликите погоре, па доколку е ставена сликата, извинете :)
Која одбрана беше ова, па па па :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579

Тоа сакав да го напоменам сега читајќи ги постовите за тоа како Линдегард бил лош денес. Па според мене Линдегард ја имаше интервенцијата на натпреварот, иако во второ направи „грешки“. На 1-0 водство успеа да одбрани топка која што ретко некој голман би ја одбранал и кој знае како би водел текот на натпреварот подоцна. Затоа за да се плука кон некого треба да се земат сите факти (добри и лоши) и подоцна да заклучиме дали е за плукање или не. Првиот гол можеби беше и под негова вина поради неговата поставеност, ама живиот ѕид не се помрдна, а за вториот не знам како требеше да интервенира за да спаси гол на таков лизгав и лош терен. Задоволен од натпреварот пред се, прва победа годинава и нека ни се множат. Поздрав ѓаволи.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Man Utd pulled City out in the rehearsal draw. Well it was morally right to stick them in there wasn't it?

кој ги следи пропалитетите на твитер знае што е заебанцијава :D

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749

Кога ја направи интервенцијава ми се појави сликата на ван дер цар против челзи кога му ја одбрани на торес со глава.

Kajgana Shop

На врв Bottom