Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
АУ немој жити се !

Утакмицава ја добивте ко му дадоја црвен картон БЕЗ никаква потреба. Дерби меч 12та минута црвен картон заради НАМЕРА ?????

Па не го ни удри не го ни допре а доби црвен.. а ако го удреше шо картон че му даеа портокалов ?

Ова го можи само во Англија нигде на др место.

Сепак честито победа.. каква таква се број :)
Не е така. Утакмицата само изгуби на смисла со црвениот па и си примија уште 2 гола. А и да не ги примаа ќе беше друга приказна во второ полувреме. Немој да те лаже тоа што цела утакмица после исклучувањето беше толку развлечена играта, ќе беше сосема поинаква приказна. И зошто се избаци со капслокот кога неколку пати досега беше потенцирано правилото, е баш најди го па ке видиш.
Фала на честитките сепак :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
АУ немој жити се !

Утакмицава ја добивте ко му дадоја црвен картон БЕЗ никаква потреба. Дерби меч 12та минута црвен картон заради НАМЕРА ?????

Па не го ни удри не го ни допре а доби црвен.. а ако го удреше шо картон че му даеа портокалов ?

Ова го можи само во Англија нигде на др место.

Сепак честито победа.. каква таква се број :)
Ај мило, малце да одиме на зборчето "AKO"
Ако Компани го удреше и му ја скршеше ногата, освен црвен ко добијаше нешто?
НЕ!
Си слушнал на тренинг кај тренерот, да одбегнуваш оштри стартови ? (АКО ВООПШТО ИМАШ ТРЕНИРАНО ФУДБАЛ)??

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Повеќе би кажал оти е тактика за психичка војна, отколко „да не ваде од гомна“. Врска немаме ние. Којзнае од кога е планирано тва и как е планирано. Битно, Ферги си го имаше ставено кецо у ракав! :) И да, може да се каже оти е очајнички потег, веќе коо незнааме ништо. Ама нели ние сме Јунајтед, па ако треба од јајцата ќе си апнеме, ама гаазо не го даваме! Наш стил, наш избор! :)
Toa.

Иначе вчера на заебанција пишав на фентази форумот, Сколс ќе ја држи средината во отсуство на Јаја Туре, не сум нормален...погодив и дека Руни мора да стрела.

Честито победа, ја гледав после 55та минута, но откога излезе Нани не се ни заканивме по нивниот гол.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toa.

Иначе вчера на заебанција пишав на фентази форумот, Сколс ќе ја држи средината во отсуство на Јаја Туре, не сум нормален...погодив и дека Руни мора да стрела.

Честито победа, ја гледав после 55та минута, но откога излезе Нани не се ни заканивме по нивниот гол.
This :)
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 16:36 ---
Леле колку фанови имале Сити :eek:

Ау уште помило ми е сеа што ги победивме онака.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај мило, малце да одиме на зборчето "AKO"
Ако Компани го удреше и му ја скршеше ногата, освен црвен ко добијаше нешто?
НЕ!
Си слушнал на тренинг кај тренерот, да одбегнуваш оштри стартови ? (АКО ВООПШТО ИМАШ ТРЕНИРАНО ФУДБАЛ)??

Имам тренирано и знам се тоа.... ама гледај вака, утакмицата уште не почната, дерби, 10та мин пајџа гол за гостите, компани прај "фаул" шо не се ни свири ( и самио судија незнаеше шо да прај ако ти текнува свирна после 10 сек) и му дава црвен картон во 12та минута со шо го зафркнува цел натпревар. Да го удреше да го допреше ај да разберам ама вака ?? Дерби е да го ебам... АКО го удреше ама не го удри.. ако се досудуваат вакви стартови во сите лиги и на секоја утакмица треба просек 20 црвени во коло да има :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Ма нека се носат у три лепе, нека се вратат во јајцата на татковците, кои место во нивните мајки ќе ги исфрлат во шоља! Типично за искомплексирани и воедно ретардирани деца кои сега ќе глумат лудило и стручњаци, што би било ако би било...епа бидна веќе и се виде кој е кој. Ако сити победеше цел форум вечер ќе се начукаше и со сити дресови ќе се шеташе. Ама сега патат, нека патат нека цркнат и нека научат дека победничкиот дух не може да се сруши, и титули не може со пари да се купат. Манчестер Јунајтед владее, тоа е факт. Се останато е излишно за коментар. Браво за момците, на моменти подклекнаа на притисокот, посебно џонс, сколс како и секогаш без грешка не може да заврши меч, но алал да му е што ја смири играта, руни идиотот конечно им врати на клубот и навивачите, но вака треба секој меч, а не само сега, не за џабе зема четврт милион неделно. И не беџови, гзот на ферги ќе го бакнува!
GLORY!!! Одам да ги умрам сега селаните :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бирајте кого сакате

1 Middlesbrough
2 Nottingham Forest or Leicester City
3 Manchester United
4 Dagenham & Redbridge or Millwall
5 Crawley Town
6 Notts County
7 Aston Villa
8 Tottenham Hotspur
9 Sheffield Wednesday or West Ham United
10 Milton Keynes Dons or Queens Park Rangers
11 Hull City
12 Southampton
13 Brighton & Hove Albion or Wrexham
14 Fulham
15 Birmingham City or Wolverhampton Wanderers
16 Norwich City
17 Arsenal or Leeds United
18 Derby County
19 Blackpool
20 Swindon Town
21 Swansea City
22 Macclesfield Town or Bolton Wanderers
23 Newcastle United
24 Everton
25 Sheffield United
26 Liverpool
27 Stoke City
28 Chelsea or Portsmouth
29 Watford
30 Peterborough United or Sunderland
31 West Bromwich Albion
32 Stevenage

Ја би Ливерпул на Енфилд :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јас сакам некој чкљ тим да поиграт малку Погба и Морисон

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
^Арсенал го давај. Да си глеам Мигел, Џенкинсон, и така се сконцентрирани на ПЛ, секако ќе играат со деца :D.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
493
Поени од реакции
117
Честита победа. За мен това е победа во психоложки план.
Добар за нас и лош за граганите.
А инаку се гледа дека немаме сигурен голман. И одбраната бес видич не
е на саканото ниво. Ного лесно примаме по 2-3 гола на меч.
Добро што играта на Руни не личеше на таа со Нукастле.

Сметам дека со оправането на повредените се ке биде како сака Дедо Алекс.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 16:56 ---

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Арсенал го давај. Да си глеам Мигел, Џенкинсон, и така се сконцентрирани на ПЛ, секако ќе играат со деца :D.
Чекај прво Лидс нека ги поминат па после. Мада нема да ми пречи Лидс да дојдат на Олд Трафорд :)

Само да не ни се падне некој Даг енд Ред и таквите, ќе плачат децата како само нас ни се паѓале лесни. Кај денес лесни ни се паднаа, пак лесни и во другото коло ,еее..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
:vozbud:
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 17:00 ---
Бирајте кого сакате

1 Middlesbrough
2 Nottingham Forest or Leicester City
3 Manchester United
4 Dagenham & Redbridge or Millwall
5 Crawley Town
6 Notts County
7 Aston Villa
8 Tottenham Hotspur
9 Sheffield Wednesday or West Ham United
10 Milton Keynes Dons or Queens Park Rangers
11 Hull City
12 Southampton
13 Brighton & Hove Albion or Wrexham
14 Fulham
15 Birmingham City or Wolverhampton Wanderers
16 Norwich City
17 Arsenal or Leeds United
18 Derby County
19 Blackpool
20 Swindon Town
21 Swansea City
22 Macclesfield Town or Bolton Wanderers
23 Newcastle United
24 Everton
25 Sheffield United
26 Liverpool
27 Stoke City
28 Chelsea or Portsmouth
29 Watford
30 Peterborough United or Sunderland
31 West Bromwich Albion
32 Stevenage

Ја би Ливерпул на Енфилд :)
Vo 18.30h e izvlekuvanjeto pa ke vidime

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е вака бе, нека плачат, колку ми е поубаво така.Фанови на Барса, Лузерпул и остали, нека плачат, колку им душа сака.

Мораше попаметно да се изигра 2ро полувреме, а и да го научат на Линдо да мести жив ѕид.

Честитки.

Kajgana Shop

На врв Bottom