Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.776
Поглупо нешто што можеа да направат од оваа е да го направеа Погба најплатен играч во премиер лигата. :facepalm:

Некој прашуваше за Нкунку.

Нега одат и нека дадат 55 мил за Рафиња пред да се договорат Лидс и Арсенал или нека го платат Ентони друго нема.
Ако се заинтересирани за Нкунку а мислам дека се, уште од сега нека ѕвони телефонот во Лајпциг за следно лето да договорат некаков џентлменски договор со нив, со оглед на клаузулата што се збори од околу 50мил фунти што би ја имал во 2023 год, ама познавајќи ги нашиве...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
Ако се заинтересирани за Нкунку а мислам дека се, уште од сега нека ѕвони телефонот во Лајпциг за следно лето да договорат некаков џентлменски договор со нив, со оглед на клаузулата што се збори од околу 50мил фунти што би ја имал во 2023 год, ама познавајќи ги нашиве...
Мислам дека ќе е околу 70 али секако се сложувам со тебе да работат уште сега на трансферов.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Поглупо нешто што можеа да направат од оваа е да го направеа Погба најплатен играч во премиер лигата. :facepalm:

Некој прашуваше за Нкунку.

Нега одат и нека дадат 55 мил за Рафиња пред да се договорат Лидс и Арсенал или нека го платат Ентони друго нема.
Незз зошто не потегнуваат воопшто за Рафиња..
Ентони ми е сумлив..сепак е од Холандска лига мме

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.776
Незз зошто не потегнуваат воопшто за Рафиња..
Ентони ми е сумлив..сепак е од Холандска лига мме
Очигледно е дека Тен Хаг таргетира играчи што ги познава и им верува, Де Јонг, Антони, Ериксен, Тимбер, Алварез.Ко за прв трансфер период можеби не сака да ризикува со играчи кои што не му се познати.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.016
Поени од реакции
67.922
Очигледно е дека Тен Хаг таргетира играчи што ги познава и им верува, Де Јонг, Антони, Ериксен, Тимбер, Алварез.Ко за прв трансфер период можеби не сака да ризикува со играчи кои што не му се познати.
Па со оглед дека доаѓа во клуб каде што играчиве се познати по тоа да не играат за тренерот кој добива отказ заради тоа што не може да ги натера да трчаат, не ме чуди.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
И вика, ако некој мисли дека знае како ќе игра точно Тен Хаг..лаже.

Одлична анализа.

https://twitter.com/TifoFootball_/status/1539518551777632256?t=IgHBSV_YTlzIJmsrksby6Q&s=19
Играчите во одбрана што ги имаме не одговараат на ниеден од наведените система така да ме интересира што ќе прави Тен хаг.
Автоматски споено мислење:

Фалеше уште да му плаќаме за да не игра за нас. :pos:

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.929
Поени од реакции
11.746
Можеа Халер да го договорат, отиде.
Ајде ваљда некој од Антони, Адејеми или Нкунку може ќе упали се надевам.
Јебем ти ДеЈонг, ќе го верглаат цело лето, пошто мулти таскинг не знаат што е.
Дупка е цел прв тим освен Де Хеа и Роки, ама он е вампир веќе.
Тотнем ме изненадија, згазија со трансфериве и уште циганот од Евертон ако го земат, Конте наредна сезона ќе се бори не за трето него може и второ да фати колку и да изгледа сега тоа смешно. Секоја чест за Паратичи, а не овие овчариве наши што не можат ни low level играч да потпишат.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако не се лажам, веќе е официјално член на Дортмунд.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Ете се шпекулира и за Роналдо во Баерн. Изгледа и тој виде дека не ја бива работата и крева раце од нас. И онака ќе може да се курчи и со Бундеслига освоена така да не би ме изненадил тој трансфер. А ние, да си се помириме што побрзо со фактот дека ни следи уште една катастрофална сезона, освен ако Тен Хаг не направи со копуциве што ги има некое чудо, па да успее да фати ЛШ.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
Јебем ти ДеЈонг, ќе го верглаат цело лето, пошто мулти таскинг не знаат што е.
Дупка е цел прв тим освен Де Хеа и Роки, ама он е вампир веќе.
Тотнем ме изненадија, згазија со трансфериве и уште циганот од Евертон ако го земат, Конте наредна сезона ќе се бори не за трето него може и второ да фати колку и да изгледа сега тоа смешно. Секоја чест за Паратичи, а не овие овчариве наши што не можат ни low level играч да потпишат.
Зошто Халер непотребен ни е.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.844
Поени од реакции
1.327
Јас имам пропуштено нешто или овие цел месец ниту купија ниту продадоа некој играч. На крај ќе испадне играчиве се топ, само хороскопот им бил лош изминативе 10 години.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom