Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
Дневен апдејт.

Кауцијата на Гринвуд продолжена не се знае до кога.

Како да не е вистина тоа дека ни требаат 10 играчи мило ми е што Ралф не потклекна на ГЕЈзерите.

ПС Вампирите си извадија дивиденди од клубот денес.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Дневен апдејт.

Кауцијата на Гринвуд продолжена не се знае до кога.

Како да не е вистина тоа дека ни требаат 10 играчи мило ми е што Ралф не потклекна на ГЕЈзерите.

ПС Вампирите си извадија дивиденди од клубот денес.
Јас мислам сега ке убрзаат за Ентони, после ова за Гринвуд

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.975
Поени од реакции
23.159
Што се чека со трансферите стварно незнам.Срамно е клуб како Јунајтед да не е способен да направи трансфер..Алал да им е на Сити,Ливерпул,Тотнем и Баерн..

Член од
14 април 2012
Мислења
33.016
Поени од реакции
67.923
Што се чека со трансферите стварно незнам.Срамно е клуб како Јунајтед да не е способен да направи трансфер..Алал да им е на Сити,Ливерпул,Тотнем и Баерн..
Чекаме да платиме колку ке бара Барселона, или евентуално да заштедиме 5 милиони фунти.

Од друга страна, Ајакс веќе го десеткуваа со трансфери и сега кога веќе сите знаат дека Гринвуд нема да е во составот, ке ни бараат луди пари за Ентони. Пиши пропало на заштедата од Де Јонг.

Со Ериксен уште се убедуваат за да дојде на фри.

Продажба на играчи пак е мисловен поим, зашто никој од овие што треба да си одат, не сака да добие помала плата на друго место. Ке ги дадат за семки при крај на трансфер рок.

Ни на крај памет не ми беше дека на претсезонската тура нема да имаме ниту еден нов играч.

Демек нова управа, и сме научиле нешто од минативе грешки :pos:

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.975
Поени од реакции
23.159
Чекаме да платиме колку ке бара Барселона, или евентуално да заштедиме 5 милиони фунти.

Од друга страна, Ајакс веќе го десеткуваа со трансфери и сега кога веќе сите знаат дека Гринвуд нема да е во составот, ке ни бараат луди пари за Ентони. Пиши пропало на заштедата од Де Јонг.

Со Ериксен уште се убедуваат за да дојде на фри.

Продажба на играчи пак е мисловен поим, зашто никој од овие што треба да си одат, не сака да добие помала плата на друго место. Ке ги дадат за семки при крај на трансфер рок.

Ни на крај памет не ми беше дека на претсезонската тура нема да имаме ниту еден нов играч.

Демек нова управа, и сме научиле нешто од минативе грешки :pos:

А толку големи очекувања имав за сезоната што доаѓа сега не сум ни малку возбуден.
Ајах бара 80 мил евра за Антони,па дали се нормални,за Мартинез најмалу 60 и за Тимбер најмалу 50.

Си мислиш ѓи зимаме прајм Роналдо(дебелиот) ,Зидан и Малдини.Трансфер пазарот е одамна скренал од патот..Но најмногу вина имат Јунајтед што толку се чека за еден ебен трансфер.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
А толку големи очекувања имав за сезоната што доаѓа сега не сум ни малку возбуден.
Ајах бара 80 мил евра за Антони,па дали се нормални,за Мартинез најмалу 60 и за Тимбер најмалу 50.

Си мислиш ѓи зимаме прајм Роналдо(дебелиот) ,Зидан и Малдини.Трансфер пазарот е одамна скренал од патот..Но најмногу вина имат Јунајтед што толку се чека за еден ебен трансфер.
Не е Ајакс крив нашите се криви што чекаа да го исцепкаат тимот на Ајакс.
Можеа до сега да ги доведат и Ентони и Тимбер имаа време и премногу.
За Тимбер ми е најкриво можеше да покрива и дрсен бек и штопер нашите се врткаа отиде со Холандија напалениот му ја насоли главата сега тешко да го доведеме до следно лето.
Искрено како преговараат повеќе од 2 трансфера не верувам дека ќе направиме.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.975
Поени од реакции
23.159
Не е Ајакс крив нашите се криви што чекаа да го исцепкаат тимот на Ајакс.
Можеа до сега да ги доведат и Ентони и Тимбер имаа време и премногу.
За Тимбер ми е најкриво можеше да покрива и дрсен бек и штопер нашите се врткаа отиде со Холандија напалениот му ја насоли главата сега тешко да го доведеме до следно лето.
Искрено како преговараат повеќе од 2 трансфера не верувам дека ќе направиме.
Па тоа викам и јас, неможеш да да го земеш тренерот на Ајах а притоа да не прашаш онака со разговор дали да се земе некој фудбалер од Ајах, или виде Тен Хаг колу е саатот и со што располага во Јунајтед ама премногу доцна.

Јунајтед нема тим што ќе преговара или има ама не ѓи бива(врти суќи исто ти е).
Јас непаметам освен првата сезона на Мурињо да се доведат играчите што ѓи бара менаџерот, се се носат втори,трети па и четврти на листата.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
Па тоа викам и јас, неможеш да да го земеш тренерот на Ајах а притоа да не прашаш онака со разговор дали да се земе некој фудбалер од Ајах, или виде Тен Хаг колу е саатот и со што располага во Јунајтед ама премногу доцна.

Јунајтед нема тим што ќе преговара или има ама не ѓи бива(врти суќи исто ти е).
Јас непаметам освен првата сезона на Мурињо да се доведат играчите што ѓи бара менаџерот, се се носат втори,трети па и четврти на листата.

Ќе им стигне допуназа помош при трансферите ама следниот месец . :D
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.975
Поени од реакции
23.159
Калвин Филипс во Сити за 43 мил фунти.
Кој ќе ѓи стигне незнам,нашите треба да си ја пеат dotako sam dno zivota i pakao i ponore..Мајката нимна неспособна.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Сити што е апсолутно број 1 екипа во Англија моментално, го надополни составот со Халанд, со дмц со пичке материне што им треба и не им треба.
И никој нема ни да разбере за тоа дури не се случи.

Од друга страна го имате Јунајтед, влезен со багерот во дупка без крај, притоа неуморно допирајќи нови подлабоки неистраЖени днА секоја ебана пост Ферги сезона.

Не дека некој е неспособен за преговори толку колку што се крена фама.
Јеботе одиш на пазар и ако очајно ти се јадат факинг круши..купуваш круши колку и да чини тоа, јбг курле ти е крив што немаш ебана круша дома, ќе си купиш.

Се дури не им рокнат една бомба на тоа гејзерите не бидуват апсолутно ништо.

Стана тешко да се напише пост за Јунајтед без 1969 пцуењА, нек си јебе сФе.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
Сити плус работи на Кукурела си се обезбедија уште навреме сега ќе си ги уигруваат нашиве трасфер ако ги има оваа лето ќе се уиграат у нември у Катар.
ПС и Спарси се скоро готови им треба само уште Спенс.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Генерално, најголем дел од играчиве ќе се на одмор до неколку дена до тргнувањето на турнејата. Мој нормален краен рок за комплетирање на тимот е до тогаш.
Мислам дека за некој ден ќе имаме чиста слика за Де Јонг и Ериксен. Стопер ќе зависи од тоа дали некој ќе си замини или не. Ама носители ќе бидат секако според мене Варан, Мегваер и Линделоф. За нападот мислам дека ќе се атакува по Ентони.
Фрустрирачки е дека конкурентите се засилија, но пак ќе кажам, разумен рок за трансфери е до тргнувањето на турнејата за да може да се фатат саглам подготовките. Сега на стартов Тен Хаг ќе има мал ростер на играчи кои не играа за репрезентациите овој месец.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.016
Поени од реакции
67.923
Генерално, најголем дел од играчиве ќе се на одмор до неколку дена до тргнувањето на турнејата. Мој нормален краен рок за комплетирање на тимот е до тогаш.
Мислам дека за некој ден ќе имаме чиста слика за Де Јонг и Ериксен. Стопер ќе зависи од тоа дали некој ќе си замини или не. Ама носители ќе бидат секако според мене Варан, Мегваер и Линделоф. За нападот мислам дека ќе се атакува по Ентони.
Фрустрирачки е дека конкурентите се засилија, но пак ќе кажам, разумен рок за трансфери е до тргнувањето на турнејата за да може да се фатат саглам подготовките. Сега на стартов Тен Хаг ќе има мал ростер на играчи кои не играа за репрезентациите овој месец.
Aко тоа според тебе е разумен рок, зашто сите ривали комплетираа најмалку по 2 трансфера до сега? Зошто на Јунајтед му се дава подолг рок? Демек имаме комплетиран состав?

Ние први требаше да ги направиме трансферите пред сите. Вака, радуј се ку*е на пијано пи*е на крај на афтер. Што остане, тоа ке земеш. Какво и да е. Нема оправдување за башибозукот со трансфериве.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom