- Член од
- 20 март 2022
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 3.513
Очигледно една од најбитните алки му е Нуњез на Тен Хаг. Штета што ќе му го соберат од пред нос на неписмените што не можеа цел месец да го договорат.
Хахахах,..Приоритети му се ДеЈонг,Тимбер и Нуњез, неспособни се нашите незнаат или не ѓи бива да преговарат,цел ебен месец имаа на располагање од тие три ништо немат договорено..сега ќе се вадат оти средината била приоритетна а не напаѓачи..Абе која смешка од клуб станавме..
Затоа јас реков вчера најсериозно. Доколку потпише Нуњез за Ливерпул, нека испратат понуда за Рајс и нека ги инвеатираат тие 100 милиони во него, подобро тоа, отколку да земаат некој шпиц колку да се земе. Мислам дека и нема друга конкуренција за Рајс моментално, а следното лето ќе има.Е па не памтам Јунајтед колку време не е имал добар трансфер а сега треба 4-5 добри да направат и не ми е криво за тој Дарвин коа сето друго ни е дупка, Роналдо одејќи ќе даде 15 и оној Рашфорд ако се разбуди да дава голови , со еден збор напаѓачи имаме, Санчо е тука може и робијашот ќе го вратат, Мек-Фред е нашата опасност бековите се наша опасност кај сте се залетале за напаѓачи кога највеќе сме покриени, сега не дека нема да е добра таа инвестиција ама пак не треба толку да се дава а ти шибат промаја од други страни, он нема да ти се врати да креира ќе чека на зицер гол.
По би го шитнал за 20 до 30 и би го собрал Ентони од Ајакс.Затоа јас реков вчера најсериозно. Доколку потпише Нуњез за Ливерпул, нека испратат понуда за Рајс и нека ги инвеатираат тие 100 милиони во него, подобро тоа, отколку да земаат некој шпиц колку да се земе. Мислам дека и нема друга конкуренција за Рајс моментално, а следното лето ќе има.
За напад, колку - толку имаме опции. Па подобро би го оставил и Марсијал уште една сезона, отколку да треснат 60+ милиони на некој безвезен играч.
Манчестер има тешка задача овоа лето, сите знаат дека ни фалат играчи и никој нема ниско да ги даде сите ќе плачат за астрономски пари, Рајс ние не можеме да си го дозволиме , пола буџет на еден играч не е добра инвестиција, да ти е се скоцкано во ред, мора да се потенцира дека Вест Хем и играа без некој притисок од таму може и добрите перформанси, и колективно и индивидуално, кај нас ако дојде друго ќе е, ем се од него ќе зависи ем притисок да не киксне а до него Скот хехе, Френки е добар според мене ама не ми го треба ако не е среќен, дај друго дете тогаш, малку се чувствувам сигурно кај Тен Хаг и мислам дека ќе ги спреми подобро и многу и ќе изненадат, пример зашо лани не го земаа Алкантара за 30м појма немам и сигурно има уште некој подзабравен шо ќе се најде за прифатлива сума.Затоа јас реков вчера најсериозно. Доколку потпише Нуњез за Ливерпул, нека испратат понуда за Рајс и нека ги инвеатираат тие 100 милиони во него, подобро тоа, отколку да земаат некој шпиц колку да се земе. Мислам дека и нема друга конкуренција за Рајс моментално, а следното лето ќе има.
За напад, колку - толку имаме опции. Па подобро би го оставил и Марсијал уште една сезона, отколку да треснат 60+ милиони на некој безвезен играч.
Со таа плата што ја бара, единствено може да се откачиме од него ако му го исплатиме целиот договор.По би го шитнал за 20 до 30 и би го собрал Ентони од Ајакс.
Ефтини 100 милиони ги кошташе Чуемени. Прибери се, не треси глупости.само ќе земам пример како другите го прават тоа Реал со Камавинга и тој Чуемени си се осигура за наредни 10години за евтини пари,
Не да се провидни потезите...Хмм, ова ми делува дека е притисок на ливерпул да достават понуда, затоа што сеуште никој нема доставено официјална понуда. Дечкото вика дека сака во ЛШ, а Бенфика дека бараат 100 милиони. Ние ништо не може да понудиме од истото, па не сум сигурен дека ова со состанокот воопшто е точно.
Класика португалци. Па уште и Бенфика, тие уште го продаваат Гаитан во Јунајтед.Не да се провидни потезите...