Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Очигледно една од најбитните алки му е Нуњез на Тен Хаг. Штета што ќе му го соберат од пред нос на неписмените што не можеа цел месец да го договорат.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.911
Хмм, ова ми делува дека е притисок на ливерпул да достават понуда, затоа што сеуште никој нема доставено официјална понуда. Дечкото вика дека сака во ЛШ, а Бенфика дека бараат 100 милиони. Ние ништо не може да понудиме од истото, па не сум сигурен дека ова со состанокот воопшто е точно.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.974
Поени од реакции
23.159
Хахахах,..Приоритети му се ДеЈонг,Тимбер и Нуњез, неспособни се нашите незнаат или не ѓи бива да преговарат,цел ебен месец имаа на располагање од тие три ништо немат договорено..сега ќе се вадат оти средината била приоритетна а не напаѓачи..Абе која смешка од клуб станавме..

Член од
8 мај 2022
Мислења
551
Поени од реакции
1.617
Не гледам како Нуњез вреди 100 милиони евра. Ни на сон не вреди за тие пари. За 100 милиони се купува Рајс.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366

Премногу работи ПР тимот премалку луѓето задолжени за трансфери.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Е па не памтам Јунајтед колку време не е имал добар трансфер а сега треба 4-5 добри да направат и не ми е криво за тој Дарвин коа сето друго ни е дупка, Роналдо одејќи ќе даде 15 и оној Рашфорд ако се разбуди да дава голови , со еден збор напаѓачи имаме, Санчо е тука може и робијашот ќе го вратат, Мек-Фред е нашата опасност бековите се наша опасност кај сте се залетале за напаѓачи кога највеќе сме покриени, сега не дека нема да е добра таа инвестиција ама пак не треба толку да се дава а ти шибат промаја од други страни, он нема да ти се врати да креира ќе чека на зицер гол.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Е па не памтам Јунајтед колку време не е имал добар трансфер а сега треба 4-5 добри да направат и не ми е криво за тој Дарвин коа сето друго ни е дупка, Роналдо одејќи ќе даде 15 и оној Рашфорд ако се разбуди да дава голови , со еден збор напаѓачи имаме, Санчо е тука може и робијашот ќе го вратат, Мек-Фред е нашата опасност бековите се наша опасност кај сте се залетале за напаѓачи кога највеќе сме покриени, сега не дека нема да е добра таа инвестиција ама пак не треба толку да се дава а ти шибат промаја од други страни, он нема да ти се врати да креира ќе чека на зицер гол.
Затоа јас реков вчера најсериозно. Доколку потпише Нуњез за Ливерпул, нека испратат понуда за Рајс и нека ги инвеатираат тие 100 милиони во него, подобро тоа, отколку да земаат некој шпиц колку да се земе. Мислам дека и нема друга конкуренција за Рајс моментално, а следното лето ќе има.
За напад, колку - толку имаме опции. Па подобро би го оставил и Марсијал уште една сезона, отколку да треснат 60+ милиони на некој безвезен играч.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Затоа јас реков вчера најсериозно. Доколку потпише Нуњез за Ливерпул, нека испратат понуда за Рајс и нека ги инвеатираат тие 100 милиони во него, подобро тоа, отколку да земаат некој шпиц колку да се земе. Мислам дека и нема друга конкуренција за Рајс моментално, а следното лето ќе има.
За напад, колку - толку имаме опции. Па подобро би го оставил и Марсијал уште една сезона, отколку да треснат 60+ милиони на некој безвезен играч.
По би го шитнал за 20 до 30 и би го собрал Ентони од Ајакс.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Манчестер има тешка задача овоа лето, сите знаат дека ни фалат играчи и никој нема ниско да ги даде сите ќе плачат за астрономски пари, Рајс ние не можеме да си го дозволиме , пола буџет на еден играч не е добра инвестиција, да ти е се скоцкано во ред, мора да се потенцира дека Вест Хем и играа без некој притисок од таму може и добрите перформанси, и колективно и индивидуално, кај нас ако дојде друго ќе е, ем се од него ќе зависи ем притисок да не киксне а до него Скот хехе, Френки е добар според мене ама не ми го треба ако не е среќен, дај друго дете тогаш, малку се чувствувам сигурно кај Тен Хаг и мислам дека ќе ги спреми подобро и многу и ќе изненадат, пример зашо лани не го земаа Алкантара за 30м појма немам и сигурно има уште некој подзабравен шо ќе се најде за прифатлива сума.
Штета што сме многу назад со размислување и стратегија, само ќе земам пример како другите го прават тоа Реал со Камавинга и тој Чуемени си се осигура за наредни 10години за евтини пари, веројатно има разни стратегии една као реал, други создава квалитет, друг менува секоја година по нешто а ние кај никои не спаѓаме, еве Еланга, Шоретире,,Мек-Фред, џабе ги чуваме уште сега знам дека они никогаш нема да бидат добри играчи, играч што нема у главата некогаш да подзастане да задржи топка, да издрибла да даде добар пас и едноставно да го следи темпото на тимот ,брзо изгорува и може само у Лидс да игра нјвеќе, а у такви тимови у глобала и ни идат играчите кога ги продаваме.

Член од
8 мај 2022
Мислења
551
Поени од реакции
1.617
само ќе земам пример како другите го прават тоа Реал со Камавинга и тој Чуемени си се осигура за наредни 10години за евтини пари,
Ефтини 100 милиони ги кошташе Чуемени. Прибери се, не треси глупости.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.911
Хмм, ова ми делува дека е притисок на ливерпул да достават понуда, затоа што сеуште никој нема доставено официјална понуда. Дечкото вика дека сака во ЛШ, а Бенфика дека бараат 100 милиони. Ние ништо не може да понудиме од истото, па не сум сигурен дека ова со состанокот воопшто е точно.
Не да се провидни потезите...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.688
Поени од реакции
11.790
Нашиве влезени се у некој филм дека се атрактивна дестинација за сите фудбалери па као од позиција на моќ настапуваат да намалат цена, за на крај друг да им го собере играчот или па да платат на крај повеќе од тоа на почеток што им било побарано

Kajgana Shop

На врв Bottom