Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Тешко дека Томче ке игра,и на официалната пишува само за Рио,Гигс и Руни кој веќе играа една утакмица,Смолинг,Еванс и Клеверли аут (n)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Тешко дека Томче ке игра,и на официалната пишува само за Рио,Гигс и Руни кој веќе играа една утакмица,Смолинг,Еванс и Клеверли аут (n)
со Саф никад ништо не се знае.. нели требаше Андерсон до крај на Јануари да отуствува па се врати еден месец порано. Чичарито до крај на декембри жими таквото, САФ за повредите лаже како и секад. Така да ја мислам дека ќе го видиме Клеверли во недела!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
со Саф никад ништо не се знае.. нели требаше Андерсон до крај на Јануари да отуствува па се врати еден месец порано. Чичарито до крај на декембри жими таквото, САФ за повредите лаже како и секад. Така да ја мислам дека ќе го видиме Клеверли во недела!
Дај боже да е така како што викаш,но нели Клеверли требаше да игра за резервите?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Осетот му е тука бе...два тренинга само дијагонали 80 метра долги и секако ќе игра многу подобри утакмици за средината него ли некој од другиве.Мене лично не ми се верува за ова али ајде.
Иначе имам дозвола утре да пишам спортска со наша победа или баксуз сум?:D
Лупни си ја Х2 и мети си...1.65 е. Три со ред да изгубиме мислам нема шанси :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Лупни си ја Х2 и мети си...1.65 е. Три со ред да изгубиме мислам нема шанси :D
Така е, ако веќе па изгубиме, тогаш е време за сериозна револуција :icon_mrgr: и метење.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
dobri vesti ,valjda Ivory Coast coach Francois Zahoui denied Mancini’s request to allow Yaya and his brother Kolo to delay their Africa Cup of Nations preparations by 24 hours. They will both join their international team-mates tomorrow and miss the home third-round tie against Manchester United.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
dobri vesti ,valjda Ivory Coast coach Francois Zahoui denied Mancini’s request to allow Yaya and his brother Kolo to delay their Africa Cup of Nations preparations by 24 hours. They will both join their international team-mates tomorrow and miss the home third-round tie against Manchester United.
Јас овие вести не ги сметам за добри, ако денеска не се тука утре се тука ... :icon_mrgr:
А и не се којзнае што за да се плаши Ман Утд од нив...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Па не, освен што туре им е главна алка во средината, кога игра тој не може да им припариш.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Согласувам се со манс Јаја Туре по мене е најдобар играч на таа позиција во цела премиер лига

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
За утре добро е што нема да играат браќава Туре, ај за Коло и не е толку важно зошто Сити имаат адекватна замена во Лескот, ама Јаја и тоа како ќе им фали, човекот е планина, еден од најдобрите играчи од среден ред во Англија, плус тоа не игра и Бери што може да им создаде малку проблеми на таа позиција каде ќе мора да го играат касапот Де Јонг кој доста време нема одиграно полни 90 минути. Нема да игра ни Балотели, ама пак тука им се Агуеро и Џеко, така и таму нема да се осети отсуството на циркузантот.

Кај нас нормално најголема грижа - одбраната. Рио и Џонс не функционираат заедно за жал и мора да го прифатиме тоа. Утре пак тие ќе мора да бидат централното дефанзивно дуо, како ќе се покажат ќе видиме. Во средниот ред ако играме со двајца централни мидфилдери се надевам дека на Керик нема да му прави друштво Андерсон, зошто и тие не се надополнуваат воопшто, плус тоа и две добри сезони немаат еден меч одиграно на таа позиција. Ако е таква ситуацијата тогаш Гигс место Андерсон, а ако се игра со тројца во средината дури тогаш може да се размисли да се додаде Андерсон или можеби Парк.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Мора 3ца во средина, инаку ќе не потопат како што њукасл ни направи.

Kajgana Shop

На врв Bottom