Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ја немам никакво пречуство за утакмицава што следи. Само знам дека ќе биде многу тешко. Само се молам тие што ќе ги избере САФ да играат против Сити да го дадат својот максимум и да играат од срце. А ако играат како што треба победата сама ќе си дојде! GGMU!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред малце весникот Индепендент објави слики од пијаната ноќ на Гибсон Еванс и Руни и пишаа демек се скарале со САФ и Руни ќе го напуштел Манчестер :tapp:

Еве веднаш негирање од Руни на неговиот Твитер

The independent are talking absolute rubbish my future is with Manchester United and the club and I are totally commited to each other the manager and I have no issues and anyone who says different don't know what they are talking about.

Следува и официјална изјава од клубот за едно 20 минути. Бесен е сеа Ферги, го станале од спиење за ваква глупост :icon_lol:

Најаки се фановине на Твитер, само го силат Руни, Go Rooney, make them cry :pos:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Пред малце весникот Индепендент објави слики од пијаната ноќ на Гибсон Еванс и Руни и пишаа демек се скарале со САФ и Руни ќе го напуштел Манчестер :tapp:

Еве веднаш негирање од Руни на неговиот Твитер

The independent are talking absolute rubbish my future is with Manchester United and the club and I are totally commited to each other the manager and I have no issues and anyone who says different don't know what they are talking about.

Следува и официјална изјава од клубот за едно 20 минути. Бесен е сеа Ферги, го станале од спиење за ваква глупост :icon_lol:

Најаки се фановине на Твитер, само го силат Руни, Go Rooney, make them cry :pos:
Да ти кажам право веќе почна на нерви да ми иде руни ... како мало бебе е , наместо да се учи од проблем во проблем влага .. а после некој друг му е крив !!!!!!!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Giggs, не можеш да го сопреш тоа што си поминува такви ноќи, Англичанец е, во крвта им е тоа. Бест, Кин, Роналдо поарни да не беа? :) Само што не е карактер ко Кантона да ги испцуе сите новинари па да не го замараат пред дерби мечеви. Еве ја изјавата од клубот

Statement on Wayne Rooney

Issued by Manchester United, Paul Stretford of Triple S Sports and Entertainment Group and Ian Monk Associates

Manchester United and Wayne Rooney have been made aware of the theme of an article in tomorrow's Independent newspaper.

We have not seen the detail but can assure all United fans that the Manager and the Club are committed to Wayne Rooney and Wayne is committed to the Manager and the Club.

The player and the Manager have always had and retain, the utmost respect for each other and look forward to working together in the coming seasons.

Any suggestion that Manchester United and Wayne Rooney are to part company is complete nonsense.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Хммм...баш тоа што одма нашиве излегоа со демант на сајтов малку ме загрижува. Секојдневно имаме шпекулации за нашиве играчи или клубот, ама клубот секогаш ги игнорира ваквите написи зошто 99% од нив се чиста измислица, а сега одма излегува со демант на клупскиот сајт. Тоа е затоа што Индепендент е можеби најдобар британски весник кој ретко шпекулира и тропа глупости, каде има чад има и оган...

Факт е дека има некој мал проблем меѓу Руни и Фергусон и тоа главно зошто Вејн е глуп ко талпа и ако не беше фудбалер најверојатно ќе беше робијаш во Ливерпул или ќе продаваше пиво на утакмици на Евертон. Како и да е, ќе видиме што ќе донесе утрешниот ден, а Руни најубаво може да ја покаже лојалноста кон клубот ако постигне гол и да го баци амблемот...

Being a Manchester United fan is never boring...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас мислам дека само си стварате „секирации“ за џабе. :) Тоа дека искочија со изјава е најверојатно дека има дерби во недела и да се прекине веќе со ова.

Прошлиот пат што не искочија со изјава беше дека имаа смислено нешто друго, да не потсетувам сеа :Р

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Што знам за ова со Руни, или е вршење притисок од јавноста пред неделното дерби или САФ ги земал работите во свои раце.
Можеби во моментов ни е најголема звезда и најјак играч во тимот, ама не значи тоа дека треба еден ден да пие, а друг ден фудбал да игра. Се виде во Средата, топка неможеше да смири, се нешто Веб му беше крив, се нешто глумеше по терен, кога го смени Ферги во второ си подадоа рака, ама за да го смени него на натпревар, треба или да е повреден или да изиграл катастрофално, во случајов е второто.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас мислам дека Ферги му прави фора на Манчини поготово со Клеверли. Како тоа не ни почнал да тренира кога пред недела дена вика дека е фит? Како тоа ќе почнел само со трчање кога на сликава со Лескот е во тренинг опрема?

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Club-News/2012/Jan/manchester-united-and-city-come-together-for-tragedy-family.aspx?newsid=D2DCA690-53A5-424A-99A0-52042C5B8E61&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Стварно ко што вика Мартин никад не е досадно да си фан на Манчестер :icon_mrgr:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
И да дојде додека се врати во форма ќе заврши сезоната,така да џабе ќе се мачи само :)
Осетот му е тука бе...два тренинга само дијагонали 80 метра долги и секако ќе игра многу подобри утакмици за средината него ли некој од другиве.Мене лично не ми се верува за ова али ајде.
Иначе имам дозвола утре да пишам спортска со наша победа или баксуз сум?:D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Осетот му е тука бе...два тренинга само дијагонали 80 метра долги и секако ќе игра многу подобри утакмици за средината него ли некој од другиве.Мене лично не ми се верува за ова али ајде.
Иначе имам дозвола утре да пишам спортска со наша победа или баксуз сум?:D
Никако спортска!!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714

Kajgana Shop

На врв Bottom