Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
Јака утакмица а? :drk:
Штета шо не можев да ја гледам.. Само можам да констатирам дека некои работи си се враќаат на свое место, и дека следната година повеќе ќе веруваме во кризниот период на клубот, еј кеј еј крај на октомбар - почеток на децембар.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Штета што бев втора смена...

Ептен празнично расположени, петарди на сите страни пукаат...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Гоше де брат почасти со еден хајлајстс од едно 15-16 мин, до пола саат ако најдеш :D
или како беше онаа страната со хајлајтсите за Јунајтед, ја стави некој пред некој ден не ја обележав. :*

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.227
Кога јас, Инглориус Бастед, Гробар и останати ви викавме дека на Боксинг деј работите се местат ѓаволски и потоа наш е врвот, се цмиздреше на велико. Радувајте се сеа. :)

Сега го направи тоа од 27 секунда, таму кај март ќе го направи тоа од 31. :D Знае Ферги да вози, дефинитивно...

A

apidrone

Гостин

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
браво одлична игра газнје и тоа со комбиниран тим замилсите само како ке биде коа ќе бидемо комплетни :vozbud:кај се сеа тиа со викаа демек многу ни бегале комшивкиве не смо можеле да ѓи стигнемо цркните хејтери

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со 12 повредени фудбалери рокаме петарди :D Да беше некој друг клуб ќе си пееја гоинг даун, гоинг даун :pos:

Од денес па натаму, сезонава ќе биде fasten your seat belts, штом со еден цел тим повреден се држиме вака, можеме само на подобро да одиме. ;)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Со 12 повредени фудбалери рокаме петарди :D Да беше некој друг клуб ќе си пееја гоинг даун, гоинг даун :pos:

Од денес па натаму, сезонава ќе биде fasten your seat belts, штом со еден цел тим повреден се држиме вака, можеме само на подобро да одиме. ;)
Ме потсеќаш на изјавата на Ферги пред финалето со Баерн :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Искрено ова ми е најневообичаениот и најчуден состав што го имам видено некогаш на некој фудбалски натпревар.Дека ќе победиме не сомневав но не до толку,и уствари утринскиот тренинг им бил потежок од утакмицата...Кога со ваков состав постигнуваме вакви резултати и имаме ваква игра тогаш навистина незнам што ќе се случи кога би го имале оној тим од Комјунити Шилд без ни еден повреден.:D
--- надополнето: 26 декември 2011 во 23:10 ---
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/gigs-vo-skopje-kako-selektor-na-vels

Хехе ако вакво нешто некад доживееме , организирам плех оркестар од шутка и пречек на аеродром не му бега :)
Ако дојде Гигси во Македонија,Мартин да не се викам ако не му влезам во терен со дрес од 99та го гушнам и седнам до него на клупа :ROFLMAO:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.937
Поени од реакции
7.050
Mojaта тема останува вечно.. ^_^

И честито победа, кажав дека не очекувам убедлива победа одкога го видов составот, ама ете бидна и тоа... И јас еднаш во животот да ги погодам Манчестер на спортска :D..
Јас бев пресигурен без разлика со кој состав играме, затоа и си ја пишав 1-1&3+, кутрите Виган во 13 утакмици со нас скорот им е 0-0-13, а гол разликата сигурно нешто слично на 4-30 :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom