Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога јас, Инглориус Бастед, Гробар и останати ви викавме дека на Боксинг деј работите се местат ѓаволски и потоа наш е врвот, се цмиздреше на велико. Радувајте се сеа. :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.820
Поени од реакции
21.586
Епа Ѓаволи , честито победа и прво место презаслужено . Човек на натпреварот според мене е Парк иако Бербатов даде 3 гола :)

Glory Glory Manchester United !!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кога јас, Инглориус Бастед, Гробар и останати ви викавме дека на Боксинг деј работите се местат ѓаволски и потоа наш е врвот, се цмиздреше на велико. Радувајте се сеа. :)
За ова Џени беше во право , јас бев тој што пиздеше овде на сите страни дека ..... ајде не е битно сеа , битни се среќните моменти :icon_lol:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Зошто баш денеска мораше да немам интернет. :mad: Ај некој ако е толку добар нека акни некој хајлајтс.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
сити 53, јунајтед 52 дадени голови...оф оф оф драми ќе се дешаваат :icon_mrgr:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.941
Поени од реакции
7.052
Сепак втори сме ни бегаат со гол-разлика ама кај да е готови се :vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нова петарда и прво место на кое се надевам ќе останеме барем до крајаот на оваа сезона :). Ќе повторам Берба МОРА да добива повече шанса од САФ се враќа во ланската голгетерска форма и тоа мора да се искористи
Сепак второ поради гол разлика а? Ќе го средиме и тоа против Блекбурн :sneaky:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Зошто не се сите вакви натпревари, а? Ротации колку сакаш, одморени играчи, резултат-петарда без примен гол, повреди нема... Па кога ќе се додаде и фактот дека главниот конкурент киксна, па и оние од сенка што се, Челзи и Ливерпул, и тие кикснаа дома со релативно послаби екипи... Се на се екстра коло за нас, сега Берба е спремен за Блекбурн да ја понови петката од лани :icon_lol:

GLORY

Kajgana Shop

На врв Bottom