Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Важно е да победиме а голови нека постигне кој сака

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Може некој да ми каже дали Гигс е на клупа за резерви, не го фатив мечот од почеток. Ме интересира ??

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Може некој да ми каже дали Гигс е на клупа за резерви, не го фатив мечот од почеток. Ме интересира ??
На клупа е.

п.с: Каква акција направија Сколс и Руни, за на крај бугаров да промаши.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.864
Поени од реакции
5.739
Нани и Евра изгубени се ..... мен оф д меч до сеа Пол Сколс....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.008
Поени од реакции
7.164
Која ангажираност човече, небаре финале на ЛШ играме :) То се бара !

--- надополнето ---

Евра ко ранет војник во ров :pos:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.864
Поени од реакции
5.739
Старциве и ставија печат на утакмицава.. браво за Гигс..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.008
Поени од реакции
7.164
Одлично одиграно. Сколс-цар, Гигс-крал.....well done :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Малку да се отвореа Њукасл ќе имаше многу повеќе голови, а вака, да губиш и да се браниш вака, мислам дека е срамота или се плашеа да не ги наполниме до врв :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.960
Поени од реакции
11.812
Ц ц ц стариве како играат...овие копуциве треба да учат и да гледаат, жалосно е што на 900 години ги вадат...Берба ме изненади, иако имаше себични моменти кога не му допушти на Хернандез да се докаже, кој пак беше превозбуден и гарант сврши во гаќи кога излезе на Олд Трафорд. Видиќ, маестро во одбрана.
Следеќа со фулам ќе биде жустро, ако почнеме да ги плескаме таквите екипи, ќе бидеме шампиони!

Glory!

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.457
"Maybe it's Fabio in Rafael's shirt? We don't know!
хахха ебате мороно:pos2::pos2:
Сума-сумарум за целио натпревар и поединци:Сколс си мислеш 20 години има, Евра се растури трчејќи, Бербатов се извади со голо (не за друго оти промаши "100" шанси, Руни дали уште не сконцентриран как шо треба незнам шо е се надевам оти ќе се поправе, а и мора.Се на се добра партија, одлична увертира на новата сезона. Нова победа за Ѓаволите, нов успех за Сер и компанија.НОВО НАШЕ ОГРОМНО ЗАДОВОЛСТВО!!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Честито победа ѓаволи ... им одржавме лекција по модерен фудбал на овие дрвава .

Glory Glory Manchester United !!!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Честито победа момци,одлично изиграно,победа од 3-0,бугарчето почна да игра тоа ме радува , сколс ја држи формата пасовите му се 95% прецизни,флечер стандард ,нани одлично ги исфрла од игра противниците по страна само малце да го наштелува центаршутот,валенсија нешто ми беше многу отсутен,Гигс ги среди само што влезе тоа се бара од него,одбраната солидно изигра без некакви грешки,единствено ЈОС ме разочара,се лизга по терен лоши пасови спор е така да кога ќе се збере ова мислам дека Рафаел треба да игра пред него,е сега едно нешто што ме мачи и ми е жал што е така тоа е Руни...формата му е на доста ниско ниво и потребен е гол за да се разигра,се надевам од следниот меч.Глори Јунајтед!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom