Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Морам да признаам дека си голем шегобиец,браво момче:)

Само немој да се изненадиш кога ќе отвориш manutd.com и ќе видиш за Озил..
Нема да ме изненади тоа ти го пишав зошто ни викаш да ви го дадеме?Што се мене тиче земете го не ни треба!Но иди на manutd.com и пиши им да не го купуваат вас ви треба вие сте посилни...

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Се согласувам со Боби. Озил е добар играч, но малку неконстантен. Во средина различна лига од Бундеслигата, во тимови со поголема конкуренција од таа на Вердер нема да успее. Плус нема да има толку слобода во играта како во Вердер. Но од друга страна ако успее, ќе биде еден од најдобрите фудбалери.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Истото и ја го мислам за Озил. Исто така верувам дека сезонава може да се одигра на ниво и со овие играчи, плус се надевам младите ќе добиваат повеќе шанса за да стекнат што повеќе искуство за да и во иднина се потпреме на нив.

И како да не им се смееш после ? http://www.sportinglife.com/football/news/story_get.cgi?STORY_NAME=soccer/10/08/10/manual_125031.html :pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Ајде поздрав дечки идам на одмор у Грција, со среќа нека е за првото коло, кое најверојатно нема да го глеам, освен ако не ја најдам Манчестер у некој кафич или у кладилница.. Сепак се надевам дека ќе почнеме победнички со 2-3 гола разлика... За второто не знам, зависи од тоа колку ќе останам... Како и да е , поздрав и се читаме за 7-10 дена...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Абе каков Озил нека иде кај сака јас не го сакам у наш тим. Не гледам ни кај ќе игра а не го гледам ни во иднина како којзнае што. Го имаме Клеверли за 1-2 години растур ќе прави.

Иначе некоја информација за голманот што беше на трајл кај нас?

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Ако вие не мора да го сакате тој нека дојде па ке се радувате после.Озил добро се истакна на СП а и не за џабе големиве тимови се заинтересирани за него.Што е до мене оваа трансфер сезона најголема желба ми е да го видам Озил во нашите редови...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Ако вие не мора да го сакате тој нека дојде па ке се радувате после.Озил добро се истакна на СП а и не за џабе големиве тимови се заинтересирани за него.Што е до мене оваа трансфер сезона најголема желба ми е да го видам Озил во нашите редови...
А ти знаеш колку играчи се покажуваат на светско а после нигде ги нема....Типичен пример се германците...Ајде кажи барем 6-7 германци кој успеале во странство...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
И ти мојш да го сакаш, па да не дојде. Ги имаме Андерсон(за кој сум сигурен ќе блесни оваа сезона),Клеверли и да не го заборавиме стариот мајстор Пол Сколс, а вие плачите по некое детиште шо имат изиграно 10 добри утакмици во животот.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
А ти знаеш колку играчи се покажуваат на светско а после нигде ги нема....Типичен пример се германците...Ајде кажи барем 6-7 германци кој успеале во странство...
Балак! :pos:

Не бе, не ни треба Озил...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Денес Крег Кеткарт се пресели во Блекпул, најверојатно за цена од пола милион фунти.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Истото и ја го мислам за Озил. Исто така верувам дека сезонава може да се одигра на ниво и со овие играчи, плус се надевам младите ќе добиваат повеќе шанса за да стекнат што повеќе искуство за да и во иднина се потпреме на нив.

И како да не им се смееш после ? http://www.sportinglife.com/football/news/story_get.cgi?STORY_NAME=soccer/10/08/10/manual_125031.html :pos2:
:pos: :pos: :pos: Џерард е бил на тешки дроги сигурно

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Михаел Балак
Дитмар Хаман
Оливер Бироф
Штефан Ефемберг
Лотар Матеус
Јорген Клинсман

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
Дали некој знае кој ке пренаса Англиско(премиер лига) од нашиве телевизии како што гледам никој ништо не најавува.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Дали некој знае кој ке пренаса Англиско(премиер лига) од нашиве телевизии како што гледам никој ништо не најавува.
отвори sitel.com.mk и ќе видиш на горниот дел од почетната има Банер од ПЛ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom