Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Гарант тате го викаат...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Тате го викаат Овен, Бербатов, Видич
а Деде го викаат... Рафаел, Фабио, Чичарито :) :)
A Ферги го вика брате :pos:

Aма види го, цела глава е повисок од 90% од екипата.. :) Таман ќе е тој вицот дека ВДС цела Холандија ја глеа :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Екипава ни е ко “Маратонците го трчаат почесниот круг“ :pos:. Од 5 генерации цела фамилија живи се. Од Боби Чарлтон на трибини, па “син му“ Фергусон, па неговите “синови“ Гигс, Сколс и ВДС, па нивните “синови“ Видиќ, Бербатов, Керик, Овен па “синовите“ на овие Рафаел, Фабио, Чичарито, Обертан...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
Малку офтопик. Сабајле симнав филм за Бест, Чарлтон, Ло, како ја освојуваат првата титула по несреќата во Минхен, па по некоја сезона и Европската. Интервјуа од нив има, дуелите на Чарлтон и Ло на репрезентативно ниво, се на се вреди да се погледне. Линк по пп. :)
Праќај бате !! :vozbud:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Ај некој со повеќе време ако може да го напраи логово со транспарент позадина

ми се заеба компјутерот нешо и ми се избриша моето.

Исто, ми треба и слика со текст Зачленување во MUSC или нешто слично, за блогот ми треба :)))

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080

Исто, ми треба и слика со текст Зачленување во MUSC или нешто слично, за блогот ми треба :)))
Како в блог бре?:)ја праам страна...:)Иначе никој не ми одговори да праам лого и банер или да искористам од блогот united devils?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако де, што повеќе работи тоа подобро, и сајт и блог и Фејсбук и Твитер :) Сега ќе ти ја пратам Оли сликава без позадина а за сликата покасно ќе излагам зошто :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080

Што големина да биде сликата?...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Смолинг и Клеверли се стартери за Англија У 21 додека Велбек е на клупа на мечот со Узбекистан.

В

Вори

Гостин
Значи од полу сигурни информации,Озил ќе бирал меѓу вас и нас...со оглед на тоа дека Пеп изјави дека не му требаат засилувања.
Дајтени го и така сте појаки вие:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Значи од полу сигурни информации,Озил ќе бирал меѓу вас и нас...со оглед на тоа дека Пеп изјави дека не му требаат засилувања.
Дајтени го и така сте појаки вие:)
Еве сеа му пишав порака на ферги да не го зима оти главата ке му ја пукнам и ми врати дека нема да го зима.Чекај уште на оној вашион да му пишам да го земете оти на него носот не главата!:devil1:

В

Вори

Гостин
Морам да признаам дека си голем шегобиец,браво момче:)

Само немој да се изненадиш кога ќе отвориш manutd.com и ќе видиш за Озил..

M

Mario Gómez

Гостин
Хаха, се отепавте за Озил бе, ве лажат игрите на светското на Оезил, а никој не го прател како неконстантен е во клубот.Тимската игра е тоа што го направи толку добар да е. После секое светско се случува истото, сите клубови трчаат по германците, а не сфаќаат дека моментално и ретко има германски играч кој може да успее надвор од бу.ли поради многу работи. Мој тип е дека Озил ќе се упропасти во клубови со голема конкуренција како Манчестер и Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom