ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.744
- Поени од реакции
- 43.913
Ван Дер Сар со неговите деца
Тате го викаат Овен, Бербатов, ВидичГарант тате го викаат...
A Ферги го вика братеТате го викаат Овен, Бербатов, Видич
а Деде го викаат... Рафаел, Фабио, Чичарито
Праќај бате !!Малку офтопик. Сабајле симнав филм за Бест, Чарлтон, Ло, како ја освојуваат првата титула по несреќата во Минхен, па по некоја сезона и Европската. Интервјуа од нив има, дуелите на Чарлтон и Ло на репрезентативно ниво, се на се вреди да се погледне. Линк по пп.
Како в блог бре?ја праам страна...Иначе никој не ми одговори да праам лого и банер или да искористам од блогот united devils?Ај некој со повеќе време ако може да го напраи логово со транспарент позадина
ми се заеба компјутерот нешо и ми се избриша моето.
Исто, ми треба и слика со текст Зачленување во MUSC или нешто слично, за блогот ми треба ))
Што големина да биде сликата?...Ај некој со повеќе време ако може да го напраи логово со транспарент позадина
ми се заеба компјутерот нешо и ми се избриша моето.
Исто, ми треба и слика со текст Зачленување во MUSC или нешто слично, за блогот ми треба ))
Еве сеа му пишав порака на ферги да не го зима оти главата ке му ја пукнам и ми врати дека нема да го зима.Чекај уште на оној вашион да му пишам да го земете оти на него носот не главата!:devil1:Значи од полу сигурни информации,Озил ќе бирал меѓу вас и нас...со оглед на тоа дека Пеп изјави дека не му требаат засилувања.
Дајтени го и така сте појаки вие