Го мачат повредите, иначи пасеви што пушта - да се усереш. Ќе си осетиш на своја кожа сезонава...Абе со Андерсон се пувате неколку години веќеЕее ми текнува кога дојде на redcafe се пуваа вашите навивачи дека бил подобар од Фабрегас
![]()
Го мачат повредите, иначи пасеви што пушта - да се усереш. Ќе си осетиш на своја кожа сезонава...Абе со Андерсон се пувате неколку години веќеЕее ми текнува кога дојде на redcafe се пуваа вашите навивачи дека бил подобар од Фабрегас
![]()
најверојатно,денес ми стигна едно известување од телеком дека можеби ќе ја убацеле програмата на макс-тв ама којзнае кога ќе биде тоаЗначи ке се гледа по интернет....
По логика ако стаат на макс на сите ке стаат...Дај боже да ја стават во програмите од Макс пакетот !
Дечко не се сите по логиката....По логика ако стаат на макс на сите ке стаат...
Така е. Мене пред 1 недела ми ја укинаја СпортКлуб,па сега пак да ја пуштат нема шанса,единствен спас оваа сезона е еден дримбокс или да се молиме во максТВ да ја вклучат СпортКлуб и да не бараат плус пари за неа.Ако не тука ни е интернетотДечко не се сите по логиката....
А ти знаеш колку играчи се покажуваат на светско а после нигде ги нема....Типичен пример се германците...Ајде кажи барем 6-7 германци кој успеале во странство...
Абе и Бербатов е Македонец ама е деклариран како Бугарин : ))))))Ozil ne e germanec turcin e :pos2:
Шо бе Фабрегас? Да ми го дадат него и толко паари колко шо вреде не зимам таква пичка! Не оти Андерсон е наш, ама Цеск е еден од најпреценените играче!
И дај доста со споредби...срамота е еден играч како Цеск да се споредува со Андерсон![]()
Да, да, со таа финта покажа дека е подобар од Цеск. :tv:
Декаа пато?