Го мачат повредите, иначи пасеви што пушта - да се усереш. Ќе си осетиш на своја кожа сезонава...Абе со Андерсон се пувате неколку години веќе Еее ми текнува кога дојде на redcafe се пуваа вашите навивачи дека бил подобар од Фабрегас
Го мачат повредите, иначи пасеви што пушта - да се усереш. Ќе си осетиш на своја кожа сезонава...Абе со Андерсон се пувате неколку години веќе Еее ми текнува кога дојде на redcafe се пуваа вашите навивачи дека бил подобар од Фабрегас
најверојатно,денес ми стигна едно известување од телеком дека можеби ќе ја убацеле програмата на макс-тв ама којзнае кога ќе биде тоаЗначи ке се гледа по интернет....
По логика ако стаат на макс на сите ке стаат...Дај боже да ја стават во програмите од Макс пакетот !
Дечко не се сите по логиката....По логика ако стаат на макс на сите ке стаат...
Така е. Мене пред 1 недела ми ја укинаја СпортКлуб,па сега пак да ја пуштат нема шанса,единствен спас оваа сезона е еден дримбокс или да се молиме во максТВ да ја вклучат СпортКлуб и да не бараат плус пари за неа.Ако не тука ни е интернетотДечко не се сите по логиката....
А ти знаеш колку играчи се покажуваат на светско а после нигде ги нема....Типичен пример се германците...Ајде кажи барем 6-7 германци кој успеале во странство...
Абе и Бербатов е Македонец ама е деклариран како Бугарин : ))))))Ozil ne e germanec turcin e :pos2:
Шо бе Фабрегас? Да ми го дадат него и толко паари колко шо вреде не зимам таква пичка! Не оти Андерсон е наш, ама Цеск е еден од најпреценените играче!
И дај доста со споредби...срамота е еден играч како Цеск да се споредува со Андерсон
Да, да, со таа финта покажа дека е подобар од Цеск. :tv:
Декаа пато?