Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е, што е ... Можеше на крај пенал да ни свирне комотно, да израмниме, но ок е. <3 MUFC !

манчестер си е манчестер и не се замарајте со урипачите т.е членови на други фан клубови имаме 4 поени предност..... кој е зад манчестер на табелата остајте го нека сонува за титула :)

То е то дечки, некако се чувствуваше дека поразот ќе дојде на последниве утакмици, само ми е криво што е од Вулверхемптон. Како и да е ни следат тешки натпрери во кои ќе се решава оваа сезона.

Едвај чекам да заврши, па оној фантомикс да видам што ќе каже :pos:

Манчестер за него сеуште е тим без пораз у ПЛ и така ќе биде до крај на сезона :icon_lol:

Инаку не покажаја овие нашиве карактер маму му јебем.
Ама ај, да сме живи и здрави и ние и тие. Пораз ко пораз, а бил а не бил. Уште први на табела, само ваква игра да не им прејде у навика зашо може да биде опасно.

Гигси одамна го неам вака нервозен видено, нека се смири па наредна утакмица едно 2 хет трика да опне :icon_lol:

Следен пат кога ќе некој ќе става ливче за кладилница, знајте дека ако игра еванс, играчот кој он ќе го чува ќе даде гол. 100% добивка е тоа :)

Не знам за вас, ама ја никад не сум се радувал поише на пораз на Манчестер :) Само за инат на сите што нонстоп замараа дека Манчестер ќе ја заврши сезоната без пораз. Затоа што знам дека Манчестер ќе ги прегази сите ривали. Пукнете, не го победивте вие Манчестер, туку Волвс :pos:

Слабо скокаме...премногу голови примаме од нафрлени топки...мора малце одразот да го работат!!=)))

И шо ? само си кажувам мислење, ако мисли дека треба нека ме банира слободно

Што си кажуваш свое мислење бе... да не те вреѓам сега?!

Влегуваш во наш фан клуб и Манчестер Јунајтед го нарекуваш ''најселскиот тим''!

Не победија и сега што? Не местат? На место ти е срцето? Го издрка 5 пати?

Еј не сакам да јадам банови тука за џабе, би ти кажал јас убаво што мислам!

И ај немојте со такви фори ''среќен сум со поразов''! Ако сте среќни значи не сте навивачи на Манчестер Јунајтед!

јебига.....

...да се изгуби од последниот тим на табелата....не е ништо ново за нас ! :)

Ајде без секирации....

ЌЕ се опраи работата на наредниот натпревар....

Само НАПРЕД и со позитивни мисли !!!

(не кршејте работи по дома , ко мене...нечинит...)

Со постов само ти докажуваш колкав сељак си :) мислиш дека ќе ти вратам и ќе ти карам, не се спуштам толку ниско, на твое ниво.

--- надополнето ---

Ај дека неможиш пак црвено да ми дајш ? :)))))))))
Впрочем и затоа служи негативната репутација за да освестиш некој глуп човек дека не е тоа што мисли. Не значи тоа дека ако сум ти дал црвено и дека си во право. Напротив.Заблудата е многу лоша работа нешто кое си го наметнуваш очигледно за да заборавиш на недостатоците кои јасно е дека ги имаш.
И сеа местат ли Манчестер или веќе не се местачи ебате секретот ебате. :)

Катастрофа ни беше играта искрено, а и отсуството на Рио во одбрана се забележува. Тоа е heads up, we are United ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom