Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Среќен нека му е роденденот на Митко машинеријата, мора да постигне уште барем еден хет-трик. Нека продолжи да ги кине противничките мрежи и да заврши прв стрелец на крајот, па да чујам изјава од Тевез :).

:costumed4

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Миткооооо :) Среќен роденден, уште многу голови сезонава ии не барам титула во ЛШ, само ПЛ да освоиме !:back:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Среќен роденден царе!

Само продолжи вака, +30 голови да дадиш и златната копачка да ја освоиш..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638

Ryan Giggs voted Manchester United's greatest ever player by readers of Inside United magazine and ManUtd.com

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Нани треба да се одморе малко... ептен талка у место. Гибсон ист как со ВБА, само шо сега играше против послаб тим, Смолинг ич не ми е сигурен, имаше една ситуација коо исплива, а играчо зад него, за среќа на квалитето, неможе да забии со глава. Овен одличен, штета шо немаше кој да му деле салам топки. Чичарито как нервозен да беше. Линдегард ме изненади малко, се однесува как да има 100год искуство, на моменти ми изгледаше как ВДС, мислам оти го има тва шо го нема Кушчак.

Нека му е среќен родендено на Бербатов. За сите години по 1 гол да потпише. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Нани треба да се одморе малко... ептен талка у место. Гибсон ист как со ВБА, само шо сега играше против послаб тим, Смолинг ич не ми е сигурен, имаше една ситуација коо исплива, а играчо зад него, за среќа на квалитето, неможе да забии со глава. Овен одличен, штета шо немаше кој да му деле салам топки. Чичарито как нервозен да беше. Линдегард ме изненади малко, се однесува как да има 100год искуство, на моменти ми изгледаше как ВДС, мислам оти го има тва шо го нема Кушчак.

шо сакаш со болдираново да кажиш?

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Честит рожден ден бат Митьо :eek:jea::music5::party3:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Боже мој, шо збориш?Јес да Нани е лигав во одредени ситуации, но вчера од кога влезе Нани се промени и нашата игра, по левата страна лом ги направи ...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Бербатов, среќен роденден, продолжи со ваквите игри и златната копачка не ти бега!

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Не знам дали се гледа со македонски IP:

Бербатов пред bTV Action - 1 дел

[video]http://www.vbox7.com/play:949b2a9f?r=google[/video]

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Боже мој, шо збориш?Јес да Нани е лигав во одредени ситуации, но вчера од кога влезе Нани се промени и нашата игра, по левата страна лом ги направи ...
Баш напротив, вчеера буквално ништо не видех од него. Стандард, ќе дојде до играч, ќе се издрибла сам, ќе се врате назад, топката на никој не га дава, пази против која екипа, треба сам да ги тепа. Па и големи амбиции има, златни топки, златни копачки... :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да му се удрат 2-3 воспитни, шо вика Џену, за да почне да играа как шо треба.
изгледа ти вчера не го гледаше натпреварот па сеа вака зборуваш за него, од ко влезе тој се промени играта иначе ДУПКИ беа!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ѕвер :vozbud:

--- надополнето ---

изгледа ти вчера не го гледаше натпреварот па сеа вака зборуваш за него, од ко влезе тој се промени играта иначе ДУПКИ беа!
Да ама против Бирмингем аздисувањето не му го памтите? :) Аздисува на моменти, треба да си биде свој, а не исто како Роналдо. Го гледам сега и во Реал, додека не даде гол 300 топки ќе потроши.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
--- надополнето ---

[/COLOR]

Да ама против Бирмингем аздисувањето не му го памтите? :) Аздисува на моменти, треба да си биде свој, а не исто како Роналдо. Го гледам сега и во Реал, додека не даде гол 300 топки ќе потроши.[/QUOTE]

Бирмингем за Бирмингем , сеа играја со Саутемптон :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom