Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Уа местачи! :icon_mrgr

Честито нека е.. Одиме у 1/8 финале, се надевам на домашен терен со некоја од Краули, Брајтон или Лејтон Ориент за да можеме да испаднеме со младинците, оти ептен сакам да ги гледам така во некое поголемо натпреварување.. :)

btw. Цели 15 минути се пееше "Viva Ronaldo" на стадионот на Саутемптон или мене така ми се чини?

Едит: И да, морам да кажам оти ептен ми се допаѓа извлекувањето на Чичарито зад одбраната на противниците.. Царски го прави тоа.. И честит нека му е голот на Мајкл после 3-4 месеци..

Може и Хадерсфилд де! :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нека ни е победата и секоја чест за Чичарито 11 гола има дадено оваа сезона во сите натпреварувања само нека продолжи така и верувам дека ќе ја заврши сезоната со 20+ гола сигурно ќе даде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уа местачи! :icon_mrgr

Честито нека е.. Одиме у 1/8 финале, се надевам на домашен терен со некоја од Краули, Брајтон или Лејтон Ориент за да можеме да испаднеме со младинците, оти ептен сакам да ги гледам така во некое поголемо натпреварување.. :)

btw. Цели 15 минути се пееше "Viva Ronaldo" на стадионот на Саутемптон или мене така ми се чини?

Едит: И да, морам да кажам оти ептен ми се допаѓа извлекувањето на Чичарито зад одбраната на противниците.. Царски го прави тоа.. И честит нека му е голот на Мајкл после 3-4 месеци..
Аха, и That boy Ronaldo, на почетокот и Oh ah Cantona пееја ама не се слушаше толку од навивачиве на Саутемптон, понесени беа :icon_lol:

Головите

http://therepublikofmancunia.com/video-owen-and-chicharito-goals-vs-southampton/

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Шо е финтата со Роналдо тоа?
Ви го зимаме на лето.. :smir:

Зафркавам, пееја песни за него на денешниот натпревар навивачите.. Знаат така да пеат песни за поранешните играчи на Јунајтед, иам приметено на повеќе натпревари.. Ама дефинитивно не пропуштаат на секој меч бар по 5 пати да ги испеат This is how it feels to be City и Who's that man from Argentina (верзијата од Јули 2009)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Чекор поблиску....

Нека ечи.... Que Sera Sera....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо е финтата со Роналдо тоа?
Увек се пее за играчи кои оставиле белег во тимот :smir:, поготово That boy Ronaldo зошто има дел од песната што вика That boy Ronaldo made England look SHITE, затоа што поголем дел од навивачите на Јунајтед се United>England :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Иначе мака ќе ми ако неспомнам...

Минатиот натпревар ,навивачите кои го следеа Јунајтед на гостувањето против Блекпул...беа катастрофа !

На овој натпревар беа брилијантни...од почеток ...до крај !!!

СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ !!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
некој позитивни/негативни карактеристики на Линдегаард сеа?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Од еден натпревар мислам дека нема доволно аргументи за било што...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434

Нема шо посебно да се каже за утакмицата, битно е газаме понатам. :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Денеска му е роденден на Бербатов, нека му е среќен роденденот и од него чекам барем уште два хет трика :)

Attachments

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop