Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Уфф колку е добро да си навивач на Јунајтед :back:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Ах бе друштво мое, се радувате сега што вашиот Јунајтед е прв?

Епа кога ви викав јас на почетокот на сезоната да не сечете вени поради нерешените, дека периодот кога треба да се блесне и да се добијат овие натпревари во празничниот период вашиот Јунајтед блеска, вие што викавте?
Ферги сељак, ваков, што ми го става О` Шеј, што ми го ставил, овој, оној, Парк, сакатуро една, очи да не ти видам?
Не се осеќате сега малце глупо ко што вика Дено? Гледате како се наоѓаат играчите од клупата што Ферги ги пушташе да играат секој 2-3 натпревар? Гледате колку е голем вашиот Јунајтед, кога треба да се победат важни натпревари, кога конкуренцијата не може да се справи со притисокот, ги победува? Кој од вас веќе се збогуваше со титулата?
Некои од вас ми реагираат како од вчера да го гледаат Јунајтед, исто ко „падобранциве“ што слетуваат на темава кога ќе изиграме нерешено, како да не знаат дека на почеток од сезона Ферги си испробува разноразни тактики. Кажете ми кога сме имале добар почеток на сезона? Ви текнува ли 2007/2008 каков почеток имавме? Два бода после пет натпревари чинам...
Гледате ли зошто е битно во тимот да се имаат играчи како Гигс и Сколс и млади со нив? Гигс беше вчера тој што ја имаше навеќе топката во завршните моменти, се градеше, подаваше, трошеше време. Гледате ли зошто Ферги е класа над другите во ПЛ? Оставен е целосниот тим на него, што сака да прави. Гледате ли дека не е најбитното да се победи некој тим со 6-0, со 7-0?

Да не ви барам сега прошли постови кај што пцуете и вреѓате и веќе се збогувавте од 19ката. Не знам кој беше ми изреплицира, види ги Челзи што прават а ние губиме бодови на ваков начин.

Ајде сега кој беше тој нека ми стисне реплицирај и нека ми го каже истово, баш да видам Челзи што прави. :tapp:

Веќе такви негативни постови поготово во почеток на сезона во кој доволно е да сте го прателе Јунајтед една сезона да знаете Фергусон дека си експериментира на почетокот, немојте. Не заради мене, се брукате себеси како фанови. Да пишевте такви постови на некој англиски форум за Јунајтед бан ќе следуваше.

Толку од мене, уживајте во the one horse race.

Дури и појаки сме од претходните сезони кога имавме лоши стартови со 1-2 порази и 2 нерешени во првите 5 кола. Досега помина пола првенство па уште пораз немаме :vozbud:

P.S. По денешните резултати, како да не си ги искористиш овие киксови на другите и фино лепо да си освоиш титула? :)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ако немаш квалитет, среќата и да ви се клеште, џабее.
Ма немој молим те, сега со Сити од 9 шута у гол и три стативи пак не примија гол, а тие имаа 0 шутеви и пак се спасија. А за вас викам огромна срека денеска сите изиграа баш како што ви одговара.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ма немој молим те, сега со Сити од 9 шута у гол и три стативи пак не примија гол, а тие имаа 0 шутеви и пак се спасија. А за вас викам огромна срека денеска сите изиграа баш како што ви одговара.
А ние против Шити колку шута на гол имавме и колку шута имаа тие? Ти текнува последни десет минути кого го извадија од игра и кого го ставија? :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ај, ај не туку филозофирај :)
Добра вечер, шо ќе се напиите? :)

Боро, не сам јас крив шо вашите деца на тренинг учат стативи да погодуват, а не гол. Точно дека Сити играат пичкарски, тва им е одлик на квалитето, и ке им се врате на крајо на сезоонта коо ќе видат на коо место се. Ипак среќата нее причина зашо Арсенал денеска не победи.
И кој кур јас сам крив шо конкуренцијата на Јунајтед незнаа да победе. Тва денеска шо се случи се случува еднач у пет години. Манчестер имал среќа оти, Арсенал, Челзи, Ливерпул, Тотенхем не победиле. Глупости! :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
^ Леле ако го исценираја намерно ова со откажувањето срам и арам да им е! Ова уште повеќе ќе натежне кога ќе се решава титулата, ако воопшто до крај останат во трка за неа :pos:. Гледа Господ, а и Ѓаволот (т.е. ние :pos:) и ќе си го добијат заслуженото.
Почнаја да си го добиваат и тоа дебело :pos:

P.S. Цитатот е оригинално напишан по одложениот натпревар со Челзи заради “снегот“.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Значи штом се погоди некое коло за Јунајтед одма рипате со критики сме имале среќа сме имале ова сме имале она, а кога ние немавме среќа на почетокот или кога лани Лузерите му пуштија на Челзи во претпоследното коло, тогаш сите ќутевте и се ситевте на нашите неуспеси :tapp:.
Не викам дека не заслуживте да победите денес или дека требало да загубат Челзи и Тотенхем, ама реалноста е таа, башка и не е крај на сезоната, па до толку да ви паѓа моралот! :smir:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ripley Believe It Or Not може објавено е некаде поназад...
Е добро прв фаул му било против вба.
Сакаш да ти најдам податок дека и РОБЕН нема направено фаул пола година.
Некаде во Јуни му е последен фаул :vozbud: фер играч :pos:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.851
Поени од реакции
5.676
Е добро прв фаул му било против вба.
Сакаш да ти најдам податок дека и РОБЕН нема направено фаул пола година.
Некаде во Јуни му е последен фаул :vozbud: фер играч :pos:
поглупава споредба не можеше да направиш :pos: дефинитивно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom